enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4756
EURO
34,7626
ALTIN
2.478,14
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! ‘Emre Aşık’a pis kan içirdi!’

Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! ‘Emre Aşık’a pis kan içirdi!’
18 Mayıs 2021 12:34
A+
A-

Savcılığa suç duyurusunda bulunan modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialarda bulundu: Eski eşi Emre Aşık’a satanist büyüler yaptı. Bana da şifalı su diye lağım suyu içirdi.

Boşandığı eski futbolcu Emre Aşık’ı öldürmesi için iki kez tetikçi tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç’a bir suçlama da modacı Süleyman Tezcan’dan geldi.

Günaydın’dan Fatih Ulaş’ın haberine göre; savcılığa suç duyurusunda bulunan stilist ve moda tasarımcısı Süleyman Tezcan, şu ifadeleri kullandı: 

“Yağmur ve annesi satanist bir tarikattan yardım alıyor. İnsanlara büyüler yapıp değişik içecekler hazırlıyorlar…”

“Emre Aşık’a da evlenmeden büyü yaptılar, pis kan içirdiler, yemeklerine ilaçlar kattılar. Bana da işlerimin açılması için verdikleri suyun lağım suyu olduğunu öğrendim.”

Son Dakika: Modacı Süleyman Tezcan'dan kan donduran iddia: Yağmur Sarnıç  satanist büyüler yapıyor... - Son Dakika Magazin Haberleri

“ARAYA HATIRI SAYILIR DOSTLAR KOYDU”

Defilesinde tanıştığını belirttiği Yağmur Sarnıç’ın kendisini öldürtmek istediğini iddia eden Süleyman Tezcan, suç duyurusu dilekçesinde şunları anlattı:

“Yağmur Sarnıç ile 2019’da düzenlemiş olduğum bir defile vasıtasıyla tanıştım. Koleksiyonumu tanıtan mankenlerden olmak için araya hatırı sayılır dostlar koydu. Ben de ihtiyacı olduğunu düşünerek kendisine defilemde yer verdim…”

“Boşanma aşamasına geldiğinde ona maddi, manevi destek oldum. Beni Emre Aşık aleyhine yalan tanıklık yapmam için zorladı. Tanıklık yapmayacağımı söyledim. Zamanla birçok illegal iş içerisinde olduğunu görünce rahatsız oldum…”

“İLAÇ VE UYUŞTURUCU MADDE İÇİRDİLER”

“Beni kendisine tehdit olarak algıladı. Sevgilisi Baycan Şenürek ile beni zehirlemeye çalıştı. Şenürek’in içerisinde olduğu bir örgütü ve üyelerini defalarca aracı olarak kullandı…”

“Hayatıma kast etmeye teşebbüs etmekle kalmadılar bana içirdikleri ilaç veya uyuşturucu maddelerle hayatıma son vermem için türlü türlü yollar denediler. Can güvenliğim yok.”

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.