enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,6522
ALTIN
2.527,59
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Hoca olarak devam etmezsem ayrılırım

Hoca olarak devam etmezsem ayrılırım
20 Mayıs 2021 11:37
A+
A-

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun geleceği merakla bekleniyor. Sarı-lacivertli camiada Emre Belözoğlu’nun devam etmesini isteyenler var. Ancak yeni bir teknik adam fikrini savunanlar da mevcut. Emre Belözoğlu’nun kararı ise net.

Sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu Emre’nin bu sözlerini Fanatik Gazetesi’nden Faik Çetiner köşe yazısında gündeme getirdi.

 

İşte köşe yazısındaki o bölüm:

“GÜNDEMDE YABANCI İSİMLER DE VAR”

“Sürpriz bir gelişme olmazsa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden seçilerek görevine devam edecek. Başkan ve yönetici arkadaşlarının şüphesiz ilk icraatları Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünü seçmek olacak. Bu konuda her sezon başı olduğu gibi her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ve ortada birçok isim dolaşıyor. Adı öne çıkanların başında Löw geliyor. Gallardo, Favre, Dalic adlarını telafuz edenler de var.

“TEKNIK ADAM OLARAK DEVAM ETMEK ISTIYORUM”

Geçtiğimiz ay içinde Emre Belözoğlu, Galatasaray’ın eski milli oyuncularından (Adı bende saklı) biriyle karşılaşıyor. Ayak üstü sohbette Emre Belözoğlu özetle şunları söylüyor: Futbol hayatıma teknik direktör olarak devam etmek istiyorum. Bugüne kadar yurt içi ve dışında çok deneyimli hocalar ile çalıştım. Onlardan çok şey öğrendim. Yurt dışında İngiltere başta olmak üzere, birçok ülkede araştırmalar, idman bilgisi üzerine çalışmalar yaptım. Kendimi yeterli buluyorum. Sportif direktörlüğe dönmek niyetinde değilim.

“EMRE BELÖZOĞLU ŞANS BEKLIYOR”

Emre Belözoğluğu’nu Galatasaray’dan tanıyan eski milli oyuncu da ayak üstü sohbetten sonra ona başarılar diliyor. Belözoğlu ile bu sohbeti yapan kişi benim de yakın arkadaşım, dostum. Anlaşılacağı gibi Emre Belözoğlu bu yıl kendisine bir şans daha verilmesini ve bu kez işe sezon başı başlamayı bekliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonda Emre Belözoğlu’na bu şansı verir mi? Neden olmasın…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.