enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Kylie Jenner dekoltesiyle Instagram’ı kasıp kavurdu

Kylie Jenner dekoltesiyle Instagram’ı kasıp kavurdu
20 Mayıs 2021 10:11
A+
A-

Genç milyarder Kylie Jenner tatilden tatile koşuyor. Jenner, sosyal medya hesabından sınırları zorlamaya devam ediyor. Yıldız isim son olarak iddialı plaj elbisesi ile olay oldu. Jenner’ın cesur pozu 7 milyonu aşkın beğeni aldı.

Kendisine ait kozmetik markasıyla güzellik imparatorluğunu büyüten Jenner, makyaj malzemelerinden sonra bikini-mayo ve diğer deniz ürünlerinin üretimine başlıyor. Yaptığı tanıtımlarla ve anlaşmalarla paraya para demeyen Jenner, lüks hayatının tadını çıkarıyor. Özel jetiyle her gün farklı bir yerde tatil yapan Kylie Jenner pozlarıyla da sınırları zorluyor. Son olarak dokuma elbisesiyle plajda pozlar veren Jenner’ın göğüs dekoltesi olay oldu. Kayalıklar üzerinde poz veren Jenner’ın paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

Kylie Jenner, derin dekolteli plaj elbisesiyle Instagram'ı kasıp kavurdu
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.