enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Metin Akdülger aşkı Youtuber’da buldu

Metin Akdülger aşkı Youtuber’da buldu
20 Mayıs 2021 11:43
A+
A-

YOUTUBER’LA AŞK YAŞIYOR

‘Atiye’, ‘Şahsiyet’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘MedCezir’ gibi dizilerden tanıdığımız oyuncu Metin Akdülger’in YouTuber Cansu Akın ile aşk yaşadığı iddia edildi. Akdülger ile Akın’ın sosyal medyada birbirlerini takip ediyor olması aşk iddialarını kuvvetlendirdi. 

 

Cansu Akın on Instagram: “new vid alert?? dövme çılgınlığı, her şey bir  anda oldu, anneler hoşnutsuz. sizi videoya alalım. adını da yazdır… | Anne,  Saç, Instagram

 

Cansu Akın’ın sık sık Metin Akdülger’in evine gittiği ve evden fotoğraflar paylaştığı da öne sürüldü.

 

Metin Akdülger - Biyografya

 

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Akdülger, 1.84 metre boyunda, 70 kilo ve Koç burcudur.

Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer alan ve kısa filmler çeken Akdülger, Koç Üniversitesi’ndeki eğitimine devam ettiği sırada okuldaki oyunculuk derslerine katıldı ve bu yıllarda da oyunlarında yer almaya devam etti.

2012’de Craft Tiyatro ekibine dahil oldu. Profesyonel tiyatro kariyeri 2012’de, Kaset oyunundaki rolüyle başlayan oyuncu, 2013’te gençlik dizisi Medcezir’de rol alarak televizyon sektörüne girdi. Aynı yıl başrol oynadığı ilk filmi Bensiz yayımlandı. Sinema deneyiminin ardından 2014’te Didaskali Tiyatro’nun hazırladığı Maşenka oyunuyla tekrar tiyatro çalışmalarına başladı. 2015’te, dönem dizisi Analar ve Anneler’de rol aldı.

Akdülger,  lise yıllarında müzik grubu olduğunu ve bas gitar çaldığını da dile getirmiştir. Üniversitede Amerikan futbolu oynayan Akdülger, oyunculuk yanında yazarlıkla da ilgileniyor.

Akdülger, Aralık 2019’da lisedeki grup arkadaşı Burak Yeşildurak’la kurduğu Journers grubuna ait “Döngüm” adlı bir şarkı çıkardı.

2018 KısaKes Film Festivali’nde Ünivizyon bölümünde jüri üyeleri arasında yer aldı. 2019’da 18. İf İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nde Türkiye’den Kısalar seçkisinin küratörlüğünü yaptı.

Aynı yıl 20. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nde ulusal kurmaca kategorisinde jürilik yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi ve Bensiz’in hazırlık sürecinde birlikte çalıştığı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen 1. Umursuyorum Kısa Animasyon Film yarışmasında jüri olarak yer aldı. 2020’de derneğin çıkardığı Abdussamed Delen’in yazdığı Ahşap Kulübe kitabını seslendirdi.

 

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2019 – Atiye – Ozan (Dizi), 2018 – Şahsiyet – Ateş (Dizi), 2017 – Muhteşem Yüzyıl Kösem – IV. Murat (Dizi), 2015 – Kırık Kalpler Bankası – Turan (Film), 2015 – Analar ve Anneler – Taner (Dizi), 2013– Medcezir – Orkun (Dizi), 2013 – Bensiz – Necip (Film)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.