enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Yasemin Özilhan ve Hande Erçel Tanıştı mı?

Yasemin Özilhan ve Hande Erçel Tanıştı mı?
20 Mayıs 2021 07:56
A+
A-

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan Bebek’te görüntülendi. Tatil dönüşü soluğu Bebek’te alan Özilhan, geçirdiği tatilin keyifli olduğunu ve dinlendiğini söyledi. Muhabirin,”Setlere geri dönüş sağlayacak mısınız? Sık sık haberleriniz çıkıyor bu konuyla ilgili.” sorusu üzerine Özilhan, “Dönmeyi düşünmüyorum ben yoğunluğumu aileme çocuklarıma verdim ama anlamlı bir senaryo olursa ama düşünebilirim belki.” ifadelerinde bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde Özilhan, Sarıkaya-Bürsin ilişkisi boyunca çok yakın olduğundan dolayı güzel oyuncuyla arasına mesafe koymuş ve böylece tarafını belli etmişti. Yasemin Özilhan’ın Kerem Bürsin ile yakın arkadaş oldukları için, Hande Erçel’le olan yeni ilişkisi hakkında, “Hande Erçel’i takibe almışsınız, bu süreçte Hande Hanım’la tanıştınız mı? sorusuna Özilhan, “O konuları konuşmayayım ben.” dedi ve konunun üzerinde durmak istemedi. Muhabirin,” Bu yüzden Serenay Hanım ile aranız açılmış haberleri çıktı bu konu hakkında ne demek istersiniz?” sorusuna da “Ben konuşmayayım o konuları.” diyerek bizlerden uzaklaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.