enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

“Fatih Terim, kendisini başkan üstü görüyor”

“Fatih Terim, kendisini başkan üstü görüyor”
21 Mayıs 2021 12:52
A+
A-

Mustafa Cengiz, Fatih Terim hakkında aralarında ‘uçak bileti’ yüzünden gerginlik oluştuğu iddialarını doğrulamadı, bir söyleminin olmadığını belirtip barış çubuğu uzatacaktı ama sonunda sert sözler kullandı.

İşte Cengiz’in Terim hakkındaki sözleri:

“ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM”

“Bu deplasmanlar için de öyledir. Ben Fatih Terim için ‘Bodrum’a giderken, Amerika’ya giderken bize ödetiyor’ falan demedim. Onu söyleyeyim.

 

“KONUŞTUKLARIMI KAYDA ALIN”

Konuştuklarımı kayda alıp öyle anlatın. Taşıyan adam yanlış taşıyor. Fatih Hoca ile konuşmadık. Onun bizi gördüğü pozisyon itibariyle bize öyle bir bakış açısı yok, üst başkan gibi. Fatih Terim kendini başkan üstü görüyor, biz sadece tedarikçiyiz.

“KİMSEYE OY ATIN DEMEDİM”

Ben kimseye ‘şuna oy atın, buna oy atın’ demem. Ben kendim için de demedim. Her iki seçim döneminde de arayıp da bana oy atın dediğim insan yoktur.

“SANKİ MAAŞLARI HOCA ÖDEDİ”

Ünal Aysal’ın hakkını vereyim, çok başarılıydık. 28 kupa almıştık. Bizim dönemimizde ise 30 kupa alındı. Tabii birini Tudor’un takımıyla olduk, birini hoca yaptı bizimle ilgisi yok! Öyle diyorlar ya. Hoca cebinden ödedi sanki maaşları, ben ödemedim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.