enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Jennifer Aniston, Monica’nın elbisesini çaldım

Jennifer Aniston, Monica’nın elbisesini çaldım
21 Mayıs 2021 11:37
A+
A-

Friends Özel Bölümü (Friends Reunion Special) tanıtımı sonrası dikkat çeken ayrıntılar

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matthew Perry’i yıllar sonra yeniden bir araya getiren Friends Özel Bölümü’nden (Friends Reunion Special) yayınlanan ilk tanıtım sonrası bazı ayrıntılar dikkat çekti. Jennifer Aniston, Monica’nın elbisesini çaldığını itiraf etti, Matthew Perry’nin, görüntüsü ve konuşurken kelimeleri zor toparlaması hayranlarını endişelendirdi. Mike Hannigan’ı canlandıran Paul Rudd’un özel bölümde yer almaması hayal kırıklığı yarattı.

Unutulmaz Amerikan komedi dizisi Friends’in altı yıldızının yıllar sonra bir araya geleceği Friends Özel Bölümü‘nden (Friends Reunion Special) ilk tanıtım ve görseller yayınlandı. HBO Max’te 27 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşacak olan fenomen dizide, rol alacak Jennifer Aniston, Courteney Cox ve Lisa Kudrow, haftaya yayımlanacak Friends yeniden buluşma bölümü öncesinde People Dergisi’nin sorularını yanıtlamak için bir araya geldi.

Üç oyuncudan da sitcom setinden çaldıkları favori nesneleri söylemeleri istendiğinde Aniston
“Monica’nın giydiği bir elbise. Onun kıyafet bölümüne girdim ve elbiseyi oradan kaçırdım. Hala bende ve bugün hala giyiyorum. Siyah, çiçek desenli, dantelli V yakası olan ve kısa kollu bir elbise” dedi. Cox’un “Muhtemelen 4 kez modası geldi geçti” sözleri üzerine ve Aniston “Her zaman moda olacak” dedi

Cox setten hiçbir şey almadığını söylerken, Kudrow ise hala tüm Phoebe yüzüklerini tuttuğunu açıkladı. Kudrow’un canlandırdığı Phoebe karakteri dizi boyunca, genellikle 10 parmağının hepsine birçok yüzük takıyordu. Kudrow ayrıca, dizinin çekimleri henüz devam ederken sete girmesini sağlayan bazı güvenlik rozetlerini de sakladığını söyledi.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matthew Perry’i yıllar sonra yeniden bir araya getiren Friends Özel Bölümü’nde (Friends Reunion Special) kadronun sevilen oyuncusu, Mike Hannigan’ı canlandıran Paul Rudd’un yer almayacak olması bazı hayranlarını hüsrana uğrattı. Yıldız, dizinin 9’uncu sezonunda Lisa Kudrow’un karakteri Phoebe Buffay’in hoşlandığı kişi olarak Friends’e katılmıştı. Mike ve Phoebe iniş çıkışlı ilişkilerinin ardından son sezonda nihayet evlenmişti.

17 yılın ardından bir araya gelen ekibin People dergisi için yaptığı çekim ekrana ve sosyal medyaya da yansıdı. O görüntüler de dizinin geçmiş yıllardaki hayranlarını, özellikle de belli bir yaşa gelmiş olanları gençlik yıllarına götürdü. Yayınlanan bu görüntülerde dizinin hayranlarını hem duygulandıran hem de endişelendiren anlar yaşandı. Friends dizisinin oyuncularından Courteney Cox’un bir ara gözyaşlarını tutamadığı, Aniston’ın da duygulandığı görüldü. Fakat dizinin hayranlarını en çok endişelendiren kişi ise Matthew Perry oldu.

51 yaşındaki oyuncu bir ara konuşurken gözyaşlarını tutamadı ve bunu saklama gereği de duymadı. Perry’yi Jennifer Aniston sakinleştirmeye çalıştı. Perry, klipte kötü alışkanlıkları nedeniyle yaşadıklarını anlattı. bu bağımlılıktan kurtulmak için verdiği mücadeleyi de anlattı. Matthew Perry ise yaşadığı zorlukları da gizlemedi. 1997 yılında bir jet ski kazası geçiren Perry, bu olayın ardından ağrı kesici bağımlısı olmuştu. Aktör, bir dönem de ünlülerin kullandığı bir flört uygulamasında 19 yaşında bir genç kızla girdiği sohbet nedeniyle de gündeme gelmiş ve uzun süre tartışma konusu olmuştu.

Matthew Perry’nin, görüntüsü ve konuşurken kelimeleri zor toparlaması hayranlarını endişelendirdi. Birçok hayranı sosyal medyada endişelerini dile getirdi. Hayranları “Matthew Perry iyi mi?” diye sorarken bazıları da “Yıllar içinde insanlar yaşlanır, bu doğal” diyerek bu düşüncelere karşılık verdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.