enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Kylıe Jenner ile Travıs Scott açık ilişki yaşıyor

Kylıe Jenner ile Travıs Scott açık ilişki yaşıyor
21 Mayıs 2021 14:36
A+
A-

Önce ayrılan fakat kısa bir süre önce tekrar barıştıkları ileri sürülen Jenner ile Scott’ın açık ilişki yaşamaya başladığı ileri sürüldü. İddiaya göre Kylie Jenner ile Travis Scott, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler. Fakat birbirlerine bağlılık sergilemeyip dilediklerinde başkalarıyla da birlikte olabilecekler.

İnternetteki TMZ adlı magazin sitesinin ortaya attığı iddiaya göre, 23 yaşındaki Kylie Jenner ile 29 yaşındaki Travis Scott, ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler.
 
Fakat birbirlerine bağlılık sergilemeyip dilediklerinde başkalarıyla da birlikte olabilecekler. Yani genç çift bu şekilde açık ilişki yaşayabilecek. Jenner ile Scott’ın sözcüleri henüz bu konuda herhangi bir yorum yapmadı.
 
Kylie Jenner ile rap’çi Travis Scott, son günlerde sık sık birlikte çıktıkları gezintilerde görülüyordu. Jenner ile Scott, son olarak 3 yaşındaki kızları Stormi ile Disneyland’a yaptıkları gezintide görüntülenmişlerdi.
 
Jenner ve Scott, rap’çinin doğum gününü de birlikte kutlamıştı. Son günlerde Kylie Jenner ile Travis Scott, birlikte birçok yere de gittiler. Jenner da sosyal medya sayfasından bu gezilerle ilgili paylaşımlar yaptı.
 
Bu arada People dergisinde de genç çiftle ilgili haberinde Jenner ve Scott’ın tam olarak barışmadığını ileri sürdü. Dergiye göre iki genç, ayrılmış olsalar bile birlikte vakit geçiriyorlar. Bunun nedeni de kızları Stormi. Jenner ile Scott, sık sık kızları Stormi için bir araya geliyorlar.
 

Öte yandan Kylie Jenner ile Travis Scott’ın ilişkilerini bitirdikten sonra hayatlarına kimseyi almadıklarına dikkat çekip çiftin bir araya gelmesinin şaşılacak bir durum olmadığını ileri sürenler de oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.