enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sen Çal Kapımı izleyicileri delirtti!

Sen Çal Kapımı izleyicileri delirtti!
24 Mayıs 2021 07:17
A+
A-

2 HAZİRAN MI YOKSA 9 HAZİRAN MI? ARTIK BİR KARAR VERİN

Geçen sezon final yapacak mı yapmayacak mı tartışmaları süren Sen Çal Kapımı cephesinde, son aylarda öylesine hareketli günler yaşandı ki izleyiciler bile yetişmekte zorluk çekiyor.

Önce, kış aylarında reytingi düşük gelen dizinin final yapacağı konuşuldu. Bir süre belirsizlik sürdü. Ardından reytingleri kötü giden dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi sebebiyle devam kararı verildiği öğrenildi Sonra diziye sezonun ortasında ara verildiği duyuruldu. Bu arada başrol oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin arasındaki aşk ortaya çıktı.

Ardından dizinin yeni sezonun yaz aylarında başlayacağı açıklandı. Herkes merakla gelişmeleri beklerken yeni sezonda zamanın beş yıl ileriye sarılacağı, dizinin kahramanları Eda ve Serkan’ın bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Derken yeni sezonun 9 Haziran’da yayınlanmaya başlanacağı açıklandı. Sonra bu tarih 2 Haziran olarak değiştirildi. Dün de yeniden 9 Haziran tarihinin ilk bölümün yayınlanacağı gün olacağı duyuruldu.

 

FOX | Dizi İzle - Sen Çal Kapımı

 

 izleyiciler “2 Haziran mı yoksa 9 Haziran mı? Artık bir karar verin” diye sosyal medyada tepkisini ortaya koydu.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan son açıklamaya Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba saat 20:00’de Fox yayınlanacak. Ve umarım bu kanal ve yapım şirketinin son kararı olacak.

Bu arada Türkiye’dekinden daha fazla yurt dışında ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisi mayıs ayının sonunda İtalya’da da yayınlanmaya başlayacak.

 

Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde doğum gününde  neler olacak?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.