enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4205
EURO
34,7774
ALTIN
2.479,07
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Barış Murat Yağcı sevgilisini takipten çıkarttı

Barış Murat Yağcı sevgilisini takipten çıkarttı
25 Mayıs 2021 07:58
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda Nisa Bölükbaşı, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Barış Murat Yağcı ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı.

“AYRILMADIK”

Number1 Türk FM ile NR1 Türk TV ortak yayınına katılan Yağcı, konuyla ilgili ilk kez konuştu. 30 yaşındaki oyuncu, Bölükbaşı ile ayrılmadıklarını söyledi.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile ilişkisinin bitmediğini, gözlerden uzak, seviyeli bir şekilde devam ettiğini duyurdu.

 

Survivor Barış Murat Yağcı'ya şok haber! - Olay Gazetesi Bursa

 

TEPKİ TOPLAMIŞTI

Öte yandan ocak ayında Bölükbaşı’na evlenme teklifi eden ancak olumlu yanıt alamayan Yağcı’nın çıkardığı kitabında kullandığı ifadeler büyük yankı uyandırmıştı.

 

Barış Murat Yağcı'nın kitabında kadınlarla ilgili yazdıkları olay! Nisa  Bölükbaşı ayrıldı - Internet Haber

 

Ünlü oyuncunun, “Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor” sözüne tepki yağmıştı. Bu ifadeler sonrasında oyuncu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmıştı.

 

Barış Murat Yağcı: Sevgiline ismiyle hitap ediyorsan sıkıntı vardır

 

“NOKTALADIK”

Yaşananların ardından Nisa Bölükbaşı, “Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum.” demişti. Yağcı ise ısrarla ilişkilerinin bitmediğini vurgulamaya devam ediyordu.

 

“ÇEKİLİŞ YAPARKEN SEVGİLİSİNİ TAKİPTEN ÇIKARTTI”

Yağcı Instagram sayfasından yapmış olduğu araba ve bir çok hediyelerin bulunduğu çekiliş için tüm arkadaşlarını takipten çıkarttı. Aralarında sevgilisi Nisa Bölükbaşı’nı da takipten çıkarttığı fark edilince takipçilerinden tepkiler aldı. Çekilişin sona ermesiyle Nisa Bölükbaşı’nı geri takip edecek mi meraklar içinde bekleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.