enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5379
EURO
34,8172
ALTIN
2.488,87
BIST
9.589,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Dizideki bilekliği satın aldı takdirleri topladı

Dizideki bilekliği satın aldı takdirleri topladı
25 Mayıs 2021 08:25
A+
A-

Çukur dizisindeki bilekliği satın aldı

Alev Alev isimli Show TV dizisinde başrolde buluşan Demet Evgar ile Berker Güven, bu sezon başarılı performansları ile çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Alev Alev, Show TV ekranında şimdiye kadar 27 bölüm yayınlandı. Dizinin 27 Mayıs Perşembe günü final bölümü ekrana gelecek. Finalde neler olacağı merakla bekleniyor.

 

 

Dizi biterken iki ünlü isim ise sosyal medyada yaptıkları duyarlılık ile hayranlarından takdir topladı. Demet Evgar’ın, SMA hastası 19 Aylık Miran Duman’a yardım amacıyla sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayına birçok isim katıldı. Katılımcılar yardım kampanyasına destekte bulunarak gönülleri kazandı.

Güven, Alev Alev ‘deki rol arkadaşı Berkay Ateş’in açık artırmaya çıkarılan Çukur dizisinde taktığı bilekliği, 10 bin TL’ye satın alarak Miran bebeğe destekte bulundu. Bu hareketi ile Berker Güven hayranlarından büyük takdir topladı.

Demet Evgar ile Berker Güven’in SMA hastası Miran bebek için sergilediği bu anlamlı buluşma instagram canlı yayınında gerçekleşti. Demet Evgar, kampanya ile Miran bebek için yardım toplamayı başardı ve hayranlarından büyük takdir gördü.

 

BERKER GÜVEN KİMDİR?

Berker Güven, 7 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Babam filmi ile yaşayan Berker Güven şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat vermektedir Berker Güven, 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Başak burcudur.

Berker Güven’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)
2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.