enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
BIST
9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Korkunç cinayeti para için işlediği ortaya çıktı

Korkunç cinayeti para için işlediği ortaya çıktı
25 Mayıs 2021 08:31
A+
A-

Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi’nde yer alan bir sitenin 7. katında yaşanan kan dondurucu cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Acil tıp teknisyeni olarak çalışan Tuğçe S., 21 Mayıs 2021 tarihinde annesi Sevilay Palabıyık ile tartıştı. Tartışmada psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Tuğçe S, annesine bıçak çekip onu ölümle tehdit etti.

EVİ KENDİ ÜZERİNE YAPMASINI İSTEMİŞ

Tuğçe S’nin daha sonra annesi Sevilay Palabıyık’ın altın bileziklerini, telefonunu aldığı ve evi kendi üzerine yapmaması halinde öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine korkan anne Sevilay Palabıyık, polise ve savcılığa şikayette bulundu. Tuğçe S. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

KOMŞULARINA ”BU KIZ BENİ ÖLDÜRECEK, BANA DUYARLI OLUN” DEMİŞ

Olaydan iki gün önce ise Tuğçe S’nin satır ve bıçak satın aldığı tespit edildi. Bunun üzerine anne Sevilay Palabıyık’ın komşusuna ”Bu kız beni öldürecek, bana duyarlı olun” dedi. Bunun üzerine Sevilay Palabıyık’tan haber alamayan komşusu kapıyı çaldı. Kızı Tuğçe S. ise ”Annem tatilde” dedi. Ancak şüpheleri artan komşu, ikinci sefer kapıyı çaldı ve şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

KAFA KISMI TENCEREDE BULUNDU

Eve gelen polis ekipleri, kapıyı çaldı ancak kapı açılmadı. Bunun üzerine polis kızın babası Sayit S. ile irtibata geçti. Sayit S’nin kızına telefonda ”Kapıyı aç” demesiyle Tuğçe S. kapıyı açtı. Yapılan kontrollerde banyoda anne Sevilay Palabıyık’ın yüz üstü yattığı ve yanında 20 santimetre uzunluğundaki bıçak ve siyah renkli satır olduğu tespit edildi. İncelemeler sonucunda Tuğçe S.’nin tartıştığı annesini satırla öldürdükten sonra başını kesip mutfaktaki bir tencerenin içine koyduğu, daha sonra da tencerenin içini suyla doldurduğu belirlendi. Tuğçe S.’nin daha sonra annesinin sol bacağını kestiği, bacağındaki etleri kemiklerinden sıyırıp bir leğenin içine koyduğu ortaya çıktı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan Tuğçe S. ilk ifadesinde, annesiyle olay saati tartıştığını, annesinin kendisine bıçak çektiğini, elindeki bıçağı alarak cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

 

Kaynak:İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.