enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yeni iPhone 13 Pro piyasaya çıkıyor

Yeni iPhone 13 Pro piyasaya çıkıyor
25 Mayıs 2021 08:05
A+
A-

Yeni iPhone 13 Pro’nun en net görüntüsü sızdı: Bu haliyle üretime girebilir

iPhone’un üreticisi Apple’nın 2021 yılında tanıtacağı yeni modele ilişkin bir sızıntı iddiası geldi. İnternete sızan görüntülerde yeni iPhone 13 Pro modelinin hem önü hem arkası görülüyor.

 

 

Apple’nın eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modeline ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı.

 

iPhone 13’ün tanıtılmasına sadece birkaç ay var. 
Apple her zamanki gibi ürünü sır gibi saklıyor. Ancak LeaksApplePro hesabı tarafından iPhone 13 Pro’nun son tasarımı paylaşıldı. 

Apple’ın çentik kısmını oldukça küçülttüğü görülüyor. 

Ayrıca arkadaki kamera tasarımı da değişikliğe uğramış durumda. Çıkıntı iPhone 12’ye göre azaltılmış. Öte yandan kamera modülü genişlemiş. 

LeaksApplePro’nun iddialarına göre bu sızıntı cihazın neredeyse son hali. Seri üretimde bir iki değişiklik olabilir ancak iddialara göre büyük bir değişiklik beklenmiyor. 

 

Unbox Therapy tarafından paylaşılan videoda yeni iPhone 13 Pro Max’in maketi ortaya çıktı. Yeni modelde çentikler 12. nesile göre daha küçük görünüyor. 

Ancak videoda öne çıkan en önemli detay ise arka kameraların büyüklüğü. Maketteki lensler önceki modellere göre çok daha büyük. Bu da yeni iPhone 13 Pro Max’lerin önceki nesillere göre daha iyi fotoğraf çekeceği anlamına geliyor. 

Japonya’da tedarik zinciri bloğu Macotakara yeni bir video yayımladı. 

Daha önce başarılı sızıntılar yapan Macatakara’nın iddiasına göre Apple yeni iPhone modelinde çentiği küçültecek. 

iPhone 12’de 38.83 milimetre olan çentik yeni modelde 26.8 milimetreye küşüyor. Yani Apple’ın eleştirilere neden olan çentiği 1 santimetreden fazla küçülüyor.

Ayrıca 3D prototipe göre ön kameranın yeri de değişiyor. Kamera çentiğin soluna alınıyor. (NTV)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.