enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4478
EURO
34,4878
ALTIN
2.471,68
BIST
9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla herkesi şaşırttı

İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla herkesi şaşırttı
28 Mayıs 2021 15:12
A+
A-

Ocak ayında şef Hazer Amani’den boşanan şarkıcı Sıla, ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Sürpriz birlikteliğinin yankıları sürerken, şaşırtan bir gelişme yaşandı.

 

SİNEM’İ TAKİPTEN ÇIKTI 

Sıla, Kaleli’nin eski aşkı olan Burçin Terzioğlu’nun yakın arkadaşı Sinem Kobal’ı sosyal medyadan sildi. Bu hamlesi ile kafaları karıştıran ünlü şarkıcı, böylelikle Terzioğlu ile yakın arkadaş olan Sinem Kobal’la arasına mesafe koyduğunu gözler önüne serdi. Sıla’nın bu hamlesi Sinem Kobal fanlarını oldukça şaşırttı.

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte Sıla ve eski eşi Hazer Amani’nin geçtiğimiz yıl evde gerçekleşen düğününe katılan sayılı isimler arasında yer almıştı.

 

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu paylaşımı! - Gerçek Gündem

 

“DOST KALDIK” DEMİŞTİ 

Bir süredir spor eğitmeni Umut Duygu ile birlikte olan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz haftalarda ‘Poyraz Karayel’ dizisinde tanıştıktan sonra 3,5 yıl aşk yaşadığı eski aşkı İlker Kaleli ile ilgili sorulara, “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bununla ilgili çok konuşmaya gerek yok” şeklinde yanıt vermişti.

 

Sıla ve İlker Kaleli, romantik kareleriyle aşklarını ilan etti - Son Dakika  Magazin

 

AŞKINI İLAN ETMİŞTİ 

Son birkaç aydır aşk iddiaları karşısında sessiz kalan Sıla ile İlker Kaleli, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etmişti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.