enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9300
ALTIN
2.435,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

KEREM BÜRSİN BAKIN HANGİ SETTE!

KEREM BÜRSİN BAKIN HANGİ SETTE!
30 Mayıs 2021 12:29
A+
A-

INSTAGRAM PAYLAŞIMIYLA ORTAYA ÇIKTI!

Geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimlerden bir tanesi de Kerem Bürsin oldu. Oyuncu, Hande Erçel ile başrolünde oynadığı diziyle anılıyor sürekli. Sosyal medyada takipçi sayısını da her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan Bolat karakteriyle çok sevilen oyuncu, Hande Erçel ile ekran uyumunu da yakaladı. İkilinin Eda ve Serkan olarak yer aldıkları dizi, Nisan ortasında sezon arası vermişti. Çekimleri yeniden başlayan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, 9 Haziran’da yeniden ekranda olacak.

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in bedava tatili! | Magazin Haberleri

 

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in sezon arasında Maldivler’de tatil yapmaları ve beraberliklerinin de ortaya çıkmasıyla magazinin gündeminden de düşmedikleri bir süreç yaşanıyor. Bürsin, yeniden başlayan çekimler nedeniyle şu aralar yoğun ama izleyenlere bir sürprizi daha var! Oyuncu, geçtiğimiz dönemde Lipton’un reklamlarında yer almıştı.

Firma ile yeni bir reklam anlaşması daha yapan oyuncunun bir başka reklam filmi için kamera karşısına geçtiği de instagram paylaşımıyla ortaya çıktı!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.