enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

DEMET ÖZDEMİR ‘TAMAMEN AŞKI BULDUM’

DEMET ÖZDEMİR ‘TAMAMEN AŞKI BULDUM’
1 Haziran 2021 16:42
A+
A-

HENÜZ ŞÜKRÜ İLE TANIŞMADIK

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde alan güzel oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile güneşin ve denizin keyfini çıkarttıktan sonra yeni projesi için İstanbul’a dönüş yaptı. Demet Özdemir yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu dile getirirken, yeni partneri Şükrü Özyıldız hakkında konuştu. Özdemir,” Henüz Şükrü ile tanışmadık, şu anda provaları birebir yönetmen ile yapıyoruz. Castlar yeni tamamlandı çekim için acele ediyorlar diye düşünüyorum biz de Şükrü’yle on gün sonra tanışmış olacağız. İsmini çok duyuyordum. Çokta takip ettiğim biri zaten umarım uyum yakalarız bu da filme yansır.” ifadelerinde bulundu.

 

 

‘GAZETE MAGAZİN ÖZELLİKLE SENİN YERİN AYRI’

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmış ve sürpriz ilişkileriyle magazin gündemine oturmuştu. Aşkları doludizgin devam eden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile Kaş’ta tatil sezonunu açmıştı. Aşkları ile sürekli gündemde konu olmasıyla ilgili Özdemir, “Herkes bizi İstanbul’dan takip etti. Şu an çokta politik konuşamayacağım her şeyin bir çizgisi vardır. Yaptığım bir paylaşımda da söyledim tabi ki sizlerin yeri ayrı ‘Gazete Magazin’ özellikle senin yerin fakat bu olanlardan sonra gizli gizli çekimler yapılması ki bunu da anlıyorum ama bu kadarını da beklemiyordum gerçekten.” açıklamalarında bulundu.

 

 

TAMAMEN AŞKI BULDUM

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikteliği hakkında konuşan güzel oyuncu, “Birlikte çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Şimdi tatile de girdim gerçekten çok güzel dinlendik ve çok güzel bir ilişki yaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. Bu yüzden çok mutluyum. Uzun zamandır biriyle beraber değildim. Tamamen aşkı buldum evet öyle.” dedi.

 

DAHA FAZLASI İÇİN…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.