enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4984
EURO
34,8246
ALTIN
2.476,56
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Köpeklerini kurtarmak için ayıyı elleriyle itti

Köpeklerini kurtarmak için ayıyı elleriyle itti
2 Haziran 2021 07:24
A+
A-

ABD’de bir kadının evinin arka bahçesine anne ayı ile yavruları geldi. Bahçedeki köpekler ise ayılara havlamaya başladı. Anne ayının köpeklerine pençe attığını gören kadın, bir anda koşarak ayıyı çıplak elleriyle bahçe çitinden arkaya doğru itti. Görüntüler sosyal medyada olay oldu. Kullanıcıların bir kısmı anne ayının sadece yavrularını korumak istediğini söylerken, diğer bir kısmı ise kadını kahraman olarak nitelendirdi.

Kaliforniya eyaletindeki bir evin arka bahçesine anne ayı ile yavruları geldi. Anne ayı ile yavrularını gören evdeki dört köpek ise, direkt ayılara doğru koşarak havlamaya başladı. Anne ayı köpeklerin havlaması ile yavrularını korumak için yakında bulunan köpeğe pençesi ile saldırdı.

AYIYI ELLERİYLE GERİYE DOĞRU İTTİ

Adı Hailey olarak açıklanan bir kadın ise ayının köpeklerine saldırdığını düşünerek, anne ayıyı duvarın üstünden elleri ile iterek bahçenin diğer tarafına düşürdü. Olay anı ise anbean evin bahçesinde bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

TikTok’ta yayınlanan video binlerce yorum alırken bazı kullanıcılar kadını övdü, bazıları ise ayının yavrusunu korumaya çalıştığını belirtti. Bir kullanıcı, ”O gerçek bir kahraman. Cesaretinden dolayı kutlamak gerekir. Köpeklerini tehlikede gördü ve onları korumak istedi” derken başka bir kullanıcı, ”Bu korkunç bir şekilde sona erebilirdi. Neyse ki hiçbir şey zarar görmedi. Ayı da yavrusunu korumaya çalışıyordu” dedi.

YEMEK ARAMAK İÇİN BAHÇEYE GELMİŞ

Yetkililer, anne ayı ve yavrularının yemek aramak için evin bahçesine geldiklerini ifade ederken, vatandaşları ayılardan uzak durmaları konusunda uyardı.

Cesareti yürekleri ağza getirdi! Köpeklerini kurtarmak için ayıyı elleriyle itti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.