enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

ÖZCAN DENİZ’İ GÜLÜMSETEN AŞK SORUSU

ÖZCAN DENİZ’İ GÜLÜMSETEN AŞK SORUSU
2 Haziran 2021 11:55
A+
A-

 

Eski eşi Feyza Aktan ile davalık olan Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde İranlı modacı Samar Dadgar’a aşkını sosyal medyada haykırmıştı. Kendisinden 25 yaş küçük aşkına “Tam kaybettim dendiği an bulunasın” yorumunu yapan Deniz, önceki gün Levent’te görüntülendi. Aşk itirafının ardından ilk kez ortaya çıkan Özcan Deniz, “İlişkiniz hayırlı olsun. Samar hanımla ilişkiniz ne zaman başladı? Neler söylemek istersiniz?” sözlerine sadece gülümsedi. Muhabirlere teşekkür eden Deniz, aracına binerek oradan ayrıldı.

 

 

NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında ilan-ı aşkta bulunan Özcan Deniz, “Tam ‘kaybettim’ dendiği an bulunasın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de ‘inatsın’, sabırsın. Onca ‘yok’luğa sahipleri arasında nadide bir ‘var’sın…” yazmıştı.

 

İranlı modacı Samar Dadgar’dan ise Özcan Deniz’e yanı gecikmedi. Dangar ise, sevgilisine, “Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim…” sözleriyle karşılık vermişti.

İkilinin romantik sözleri kısa süre içinde sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görmüştü.

 

DAHA FAZLASI İÇİN…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.