enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Nilperi Şahinkaya’dan Cem Yılmaz’a Övgüler

Nilperi Şahinkaya’dan Cem Yılmaz’a Övgüler
7 Haziran 2021 10:56
A+
A-

Erşan Kuneri dizisinde rol alacak olan Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz’ı yere göğe sığdıramadı

Yasak Elma dizisindeki performansıyla çok konuşulan Nilperi Şahinkaya, önceki gün sevgilisi Emre Yusuf ile görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, yeni projesi Erşan Kuneri hakkında konuşurken, Cem Yılmaz için “Küçüklüğümden beri hayranım. Onunla çalışmak ayrıcalıklı bir durum” dedi.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Bebek’te sevgilisi Emre Yusuf ile birlikte objektiflere yansıdı. Şortun altına giydiği botları ile dikkat çeken oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“DİZİ HAKKINDA DETAY SORMAYIN PATRON KIZAR”

Yeni projesi Erşan Kuneri’nin çekimlerinin başladığını belirten Şahinkaya, “Şu an prova çekimlerindeyiz. Bana detay sormayın aman yoksa patron kızar” diyerek gülümsedi. Cem Yılmaz’ın nasıl bir patron olduğu sorulması üzerine ise güzel oyuncu, “Harika bir patron kendisi. Bu bizim üçüncü projemiz” yanıtını verdi.

“KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ CEM YILMAZ HAYRANIYIM”

Öte yandan Cem Yılmaz’a küçük yaşlardan itibaren hayran olduğunu belirten güzel oyuncu, “Ben küçüklüğümden beri Cem Yılmaz’a çok hayranım. Umarım onunla uzun yıllar çalışırım. Cem Yılmaz’la çalışmak ayrıcalıklı bir durum” ifadelerini kullandı.

Nilperi Şahinkaya daha önce “Yahşi Batı” ve “Karakomik Filmler: Kaçamak” projelerinde usta komedyenle birlikte çalışmıştı.

Haberin devamı videoda…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.