enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4221
EURO
34,4442
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

” Her erkek aldatır, bilmem neler için yuvamı yıkmam ”

” Her erkek aldatır, bilmem neler için yuvamı yıkmam ”
9 Haziran 2021 07:11
A+
A-

Eşi bir kadınla el ele görüntülenen Kibariye’den hayrete düşüren açıklamalar:

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin eşi, geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele objektiflere yansıdı. Görüntülerin ardından konuyla ilgili konuşan şarkıcı, “Bütün erkekler aldatıyor, bana orijinal delil lazım. Bilmem neler için de yuvamı yıkmam” ifadelerini kullanarak eşini savundu.

 

Daha önce de ihanet haberleriyle sık sık gündeme gelen Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Eşinin çıkan görüntüleri hakkında açıklama yapan Kibariye, söyledikleriyle ağızları açık bıraktı.

“ALİ EVİNE ÇOK BAĞLI, BİLMEM NELER İÇİN YUVAMI YIKMAM”

Görüntülerin ardından bir süre sessiz kalan Kibariye, Uçankuş TV muhabirinin kendisini arayarak görüntüleri sorması üzerine sessizliğini bozdu. Bir kadınla el ele görüntülenen eşini savunan şarkıcı, “Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın… Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali’ye soracağım. Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.