enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BURÇLARA GÖRE ‘BABALAR GÜNÜ’ HEDİYELERİ

BURÇLARA GÖRE ‘BABALAR GÜNÜ’ HEDİYELERİ
15 Haziran 2021 09:43
A+
A-

 20 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’ne sayılı gün kala, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna özel hediye önerileri…

Boğa

Güvenilir, sıcak kanlı, sanatla ilgili, her türlü lüksü seven bazen ağır kanlı özellikler gösteren Boğa burcunda tutumlu bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye, Onunla birlikte yemek yemeniz olacaktır. Hele pasta, kek, börek cinsinden bir şeylerse cennetliksiniz. Ayrıca cüzdan ve şık bir kemere de hayır diyeceklerini hiç sanmıyorum. Ama ne alırsanız alın lütfen paketiniz özenle hazırlanmış olsun ve şık bir kurdele ile bağlayın olur mu? Çünkü o bir Boğa ve şıklık önemli.

İkizler

Canlı bir zekâ, iletişime yatkınlık, fikir alışverişine, konuşmaya , yüreğine giden yolda aklıyla ilerleyen, meraklı bir yapılanmayı ve fakat şüpheci ve duygusal anlamda değişken İkizler burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye elektronik aletler olabilir. Veya bırakın İkizler burcu babanız kendi seçsin hediyesini.

Yengeç

Duygusal, nazik ve koruyucu, kuvvetli bir ebeveynlik duygusuyla bezenmiş arada kendine fazla üzülebilen özellikler gösteren Yengeç burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye özenerek pişirdiğiniz bir yemek olabilir. Veya ona hoş bir saat veya duygusal bir hediye vermenizde çok hoşuna gider.

Aslan

Yüce gönüllü, yaratıcı, organizasyondan iyi anlayan, bazen kendini egosuyla sorun yaşarken de bulabilen Aslan burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye önceden bildiğiniz, istediği bir ihtiyacını almak olacaktır. Ve bu özel günde ona ne kadar ihtiyacınızın olduğunu hissettirin. Malum o bir Aslan kral ona kral olduğunu hissettirin. Marka hediyeleri sever aklınızda olsun.

Başak

Titiz, ayrıntılara her zaman için fazlasıyla önem veren ve bazen de sevgisini abartmak yerine bu detay ve ayrıntılara saklayan fedakâr Başak burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye güzel, şık bir gömlek olabilir keza kitap okuma alışkanlığı varsa kitap da çok hoşuna gidecektir. Ne alırsanız alın kullanacağı bir şey almaya dikkat edin derim.

Terazi

Uyumlu, romantik, diplomatik, çekici, ama bazen kararsız ve kırılgan özellikler gösteren Terazi burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye birlikte fotoğraflarınızdan oluşan bir kayıt oluşturmak ve onu birlikte izlemeniz babanızı çok mutlu edecektir. Özellikle ucuz veya pahalı zarif ve seçilmiş hediyeler almaya gayret edin.

Akrep

Kurnaz, hayal gücü zengin, kararlı, küllerinden tekrar doğabilen ve bunun yanında tatlı kindar özellikler de gösteren Akrep burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye birlikte film izlemek veya birlikte gezmek olacaktır. Keza, Ona felekten bir gün çaldırın derim size. İşin gerçeği sırf alınmış olması için alınmış bir hediyeyi sakın Akrep burcu birine vermeyin derim bu konuda hassaslar

Yay

Dışa dönük, araştırmacı, dürüst, entelektüel ama yer yer fazla iyimser ve fakat ara sıra tatlı kapris özellikler gösteren Yay burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye bir gezi rehberi veya ileri tarihli bir tatil çeki olabilir. Hem onunla bir küçük yolculuk planlarsanız bu ona çok keyifli gelebilir. İşin özeti Yay burcu babanızla mekân değiştirecek programlar yapın. İşin özeti rahat pabuçlarınızı giyin gezin babanızla.

Oğlak

Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan ve fakat bazen her konuda fazlasıyla hassaslaşan, mesafeli özellikler de gösterebilen Oğlak burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye kol düğmesi, gömlek, kalem gibi klasik hediyeler olacaktır. Aslında, hediyeniz ucuz da olsa veya hakkında konuşulacak harika bir şey olmasa bile onu gerçekten sevdiğinizi, fedakarlıklarının bilincinde olduğunuzu ona hissettirin yeter.

Kova

Bağımsız, orijinal, kendine has, reformcu, entelektüel, bazen de yerinde duramayan, isyankâr özellikler gösteren Kova burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye günlük hayatını kolaylaştıracak elektronik gereçler olabilir. İletişim onlar için önemlidir. Ve mümkünse seçiminizde çok geleneksel hediyeleri düşünmeyin derim. Yani öyle kravat, gömlek falan siz alın giyin onları, babanıza daha orijinal bir şey bulun.

Balık

Alçak gönüllü, hassas, sezgisel, nazik, sempatik ama vazifelerini nihayetlendirmekte zorlanan, alıngan özellikler gösteren Balık burcunda bir babanız varsa ona verebileceğiniz en iyi hediye dinlendirici müziklerden oluşan bir albüm veya film, eğer okuma alışkanlığı varsa macera ve derinliği olan romanlarda harika olur. Ve ayrıca ona şöyle evde rahat giyeceği bir şeylerde hiç fena olmaz doğrusu.

Kaynak: Astrolog Murat İpek

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.