enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HAZİRAN VE POYRAZ BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

HAZİRAN VE POYRAZ BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR
19 Haziran 2021 13:10
A+
A-

İLK BÖLÜMÜYLE BEĞENİLERİ TOPLAYAN ‘ADA MASALI’NIN YENİ BÖLÜMÜNDEN TANITIM YAYINLANDI

Bambaşka hayatlara sahip Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda birleşen kaderlerini romantik bir dille seyirciye aktaran Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın Salı akşamı Star TV’de ekranlara gelecek yeni bölümünden bir tanıtım daha seyirciyle buluştu. Beraber otel işletmeye karar veren Haziran ve Poyraz’ın otel için çalışmaları başlarken ikili arasındaki romantik anlar dikkatleri çekiyor.

Hayata bambaşka yerlerden bakan Haziran ve Poyraz’ın sımsıcak aşk hikayesini büyülü ada atmosferinde seyirciye sunan ‘Ada Masalı’nın ikinci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Haziran, Poyraz’a karşı hissettiği vicdan azabını yakın arkadaşı Biricik’le (Özge Demirtel) paylaşırken Poyraz’a umutsuzca aşık olan İdil (Beril Pozam) Haziran’a üstü kapalı şekilde Poyraz’la ilgili göz dağı veriyor. Ortak oldukları oteli hizmete açmak için kolları sıvayan Haziran ve Poyraz, tüm anlaşmazlıklarına rağmen ortaya ortak bir çalışma çıkarmaya çaba gösterirken ikili, aralarındaki çekime engel olamıyor.

Oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener’in eşlik ettiği Ali Bilgin yönetmenliğindeki ‘Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor.

Romantik hikayesi ve eğlenceli karakterleriyle ‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.