enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
ALTIN
2.298,90
BIST
9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

DÜĞÜN MASRAFLARINI YARI YARIYA ÖDEDİLER!

DÜĞÜN MASRAFLARINI YARI YARIYA ÖDEDİLER!
20 Haziran 2021 06:06
A+
A-

Boşanmalarıyla uzun süre gündem olan Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Şarapçıoğlu’nun tanıkları, ikilinin düğün masrafını yarı yarıya ödediğini ve Oktay’ın parasını babasının yönettiğini söyledi.

Oyuncu Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu, 2016 yılında evlendi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl Şarapçıoğlu’nun uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaştığı iddiasıyla boşandı. Oktay, dava sürecinde mahkemeye ‘mal rejimi listesi’ sundu ve eski eşinden 250 bin lira alacağı olduğunu öne sürdü. Şarapçıoğlu ise bu listenin uydurma olduğunu söyleyerek karşı davada bulundu.

‘Mal rejimi davası’nın birinci celsesi geçen salı günü İstanbul Anadolu 8. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada, davacı tanıkları Melis Dede ve Lütfü Sapmaz dinlendi. Merve Şarapcıoğlu’nun üniversiteden arkadaşı olduğunu belirten Melis Dede, şunları söyledi: “Merve’nin evlendikten sonra harcamalarına dikkat ettiğine şahit oldum. Hatta bir keresinde Berk’in babası Merve’yi yanımda arayarak ‘Dijitürk faturanız çok gelmiş, bazı paketleri iptal mi etsek?’ dediğini duydum. Merve’ye ailesinin harçlık bıraktığını duydum. Berk’in parasını babasının yönettiğini biliyorum. Merve’nin evlendikten sonra okul masraflarını ailesi karşıladı. Düğün masraflarını da yarı yarıya karşıladılar.”

Düğün salonu sahibi Lütfü Sapmaz ise “Düğün masraflarını gelenek olarak erkek tarafı öder. Nadiren ortak ödeme yapılır. Düğünde taraflar ödemeyi yarı yarıya olacak şekilde birlikte yaptı” dedi. Berk Oktay’ın avukatı, ifadeleri kabul etmeyerek davalı tanıklarının da dinlenmesini talep etti. Hakim, davalı tanıklarının dinlenmesi, davacı vekiline gider gösterilen ve faturaları sunulan harcamalarla ilgili itirazların yapılması için duruşmayı 2 Kasım’a erteledi.


Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay’ın mahkemeye sunduğu ‘mal rejimi listesi’nde yazılan rakamlar ve talepler karşısında çok şaşırdığını söylemişti. Şarapçıoğlu “Uydurduğu rakamlar üzerinden beni kendisine 250 bin TL borçlu göstermiş. Bir insan eşiyle gittiği tatillerin kalem kalem hesabını mı tutar? Bu mal rejiminden hakkıma düşen payı sokak hayvanlarına bağışlayacağım” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.