enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

SOSYAL MEDYADAN UZAK DURAN ÜNLÜLER!

SOSYAL MEDYADAN UZAK DURAN ÜNLÜLER!
22 Haziran 2021 08:06
A+
A-

Kiminin aktif kullandığı ve  attığı her adımı paylaşmayı sevdiği, kimi ise yılda bir kez bile fotoğraf paylaşmadığı sosyal medya… Bazı ünlülerin ise daha sosyal medya hesabı bile yok! Gelin bu ünlülere beraber bakalım…

Daniel Radcliffe

Sosyal medyadan uzak durmayı tercih eden ilk ünlü ismimiz Harry Potter serisi ile yıldızı parlayan Radcliffe. Bir röportajı sırasında eğer sosyal medya hesabı olsaydı kendisi hakkında yazılan yorumları okumanın sağlıksız ve çılgınca olacağını düşündüğünğ söyleyen aktör “Eğer bir Twitter hesabım olsaydı yabancılarla kavga ettiğime dair haberler okurdunuz kesin.” diyor.

Emma Stone

Güzel aktris Emma Stone da “İnsanlar sosyal medyanın gel-gitlerine katlanabiliyorsa bu onlar için iyi ancak benim böyle bir dünyada yer almaya hiç niyetim yok” diyerek sosyal medya hesabı açmaktan kaçınan isimlerden.

Robert Pattinson

Ünlü Hollywood yıldızının resmi bir sosyal medya hesabı yok ancak bir röportajı sırasında her gün Twitter’a girdiğini söyleyen Pattinson belki de aramızda hizli bir hesapla dolaşıyordur!

Brad Pitt

Sosyal medyanın bilgi kirliliğini engellemek adına yararlı olabileceğini düşünmesine rağmen Brad Pitt’in bir sosyal medya hesabı bulunmuyor. Yakışıklı yıldız daha genç olsaydı sosyal medya kullanmanın eğlenceli olabileceğini belirtiyor.

Saoirse Ronan

Oscar ve BAFTA adaylığı olan Ronan, sosyal medya üzerinde çalışmanın stres verici olduğunı düşünüyor. İnsanların kendi hayatında olup bitenleri merak ediyor olduğunu ve öğrenmek istediğini ancak bunun onlarını hiç ilgilendirmediğini düşündüğünü de belirtiyor.

Kristen Stewart

Sosyal medyanın anlık iletişim olanağına tamamen karşı olmadığını belirten Stewart, yine de sosyal medyaya ihtiyaç duymadığını belirtiyor.


Emily Blunt

Mesleğinin olmadığı bir kişiyi yansıtmak olduğunu belirten Blunt eğer sosyal medya hesabı olursa ve kendi hakkında daha fazla paylaşım yaparsa mesleğinin bundan kötü bir şekilde etkilenebileceğini belirtiyor.

Sandra Bullock

“Eğer bir sosyal medya hesabım olsaydı insanlara sosyal medyada paylaşılan her şeyin doğru olmadığını hatırlatanlardan olurdum.” diyen Bullock da sosyal medyadan uzak durmayı tercih eden ünlülerden.

Daniel Craig

James Bond olarak tanıdığımız Daniel Craig de özellikle aile huzunu korumak için sosyal medyadan uzak durduğunu belirtiyor. Onu sosyal medyadan takip etmek isteyen hayranlarının da hayal kırıklığına uğrayacağını söylüyor.

Scarlett Johansson

2011 yılında yapılan bir röportajda hayatında neler olup bittiğini düzenli olarak paylaşmanın hoşuna gitmeyeceğini söyleyen Johansson, yıllar sonra sadece Avengers ile ilgili meme’lere bakmak için sosyal medyayı kullandığını da itiraf etmiş.

Cate Blanchett

Oscar ödüllü oyuncu sosyal medyanın yeni bağlantılar kurmak için yararlı olabileceğini düşünüyor fakat sosyal medyanın insanları böldüğünü ve gerçek hayatı da kötü etkileyen düşünceler yarattığını belirtiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.