enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

YENİDEN BİR ARAYA GELDİLER!

YENİDEN BİR ARAYA GELDİLER!
23 Haziran 2021 10:13
A+
A-

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yargı dizisinin çekimlerine yaz sonu başlanması bekleniyor…

Aşk 101 dizisinde birlikte rol alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, bu sefer Kanal D’de yayınlanacak olan Yargı dizisi için birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizinin adı daha önce Rekabet olarak açıklanmıştı ancak daha sonra Yargı olarak yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu.

YARGI DİZİSİ HAKKINDA
Beyazperde’nin haberine göre; Ay Yapım imzalı yeni dizinin başrollerinde, daha önce Netflix dizisi Aşk 101’de birlikte rol alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor. Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı dizi, daha önce başka bir kanal için planlanmıştı ama proje iptal olmuştu. Son gelen bilgilere göre, diziyi önümüzdeki sezon Kanal D’de izleyebileceğiz. Yargı’nın çekimlerine bu yaz sonunda başlanması planlanıyor.

Ada Masalı isimli dizinin çalışmalarıyla meşgul olan Ali Bilgin’in Yargı dizisinin yönetmen koltuğunda da oturacağı söyleniyor. Dizinin senaryosu hakkında detay bilgiler henüz yok ama avukatların rekabeti üzerine bir yapım olacağı biliniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.