enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Marilyn Manson polise teslim olacak

Marilyn Manson polise teslim olacak
26 Haziran 2021 09:37
A+
A-

Marilyn Manson hakkında çıkarılan tutuklama emri üzerine polise teslim olacağı belirtildi. 

Gerçek ismi Brian Warner olan 52 yaşındaki müzisyen ABD’nin New Hampshire eyaletinde bulunan Gilford Polis Teşkilatı’yla avukatı arasındaki anlaşma kapsamında Los Angeles Polis Teşkilatı’na ifade verecek. 

 Gilford Polis Teşkilatı Amiri Anthony Bean Burpee cuma yaptığı açıklamayla gelişmeyi duyurdu. Ancak müzisyenin ne zaman teslim olacağının belli olmadığı belirtildi. 

Öte yandan Manson teslim olduğunda New Hampshire Bölge Mahkemesi’nde duruşma gerçekleştirileceği ifade edildi. Duruşmanın ağustos ortasında yapılması planlanıyor. 

Manson hakkındaki tutuklama emri 2019’da Bank of New Hampshire Pavilion’da “Hell Never Dies” turnesi kapsamında düzenlenen konserde bir kameramana saldırdığı iddiasının ardından çıkarılmıştı. Manson’ın performansı sırasında kameraya birkaç kez tükürdüğü iddia ediliyor.

Müzisyenin avukatı Howard King suç iddiasının kameramanın, ekipmanına gelen zarar için 35 bin dolar (yaklaşık 306 bin TL) istemesinin ardından geldiğini söyledi.

Gilford Polis Teşkilatı; Manson’ın kendisi, menajeri ve hukuk danışmanının “bir süredir arama emrinden haberdar olduğunu ve bekleyen suçlamalara cevap vermek üzere New Hampshire’a dönmek için hiçbir çaba göstermediğini” söyleyerek arama emrini mayısta kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Manson eğer suçlu bulunursa bir yıldan az bir hapis cezasına ve 2 bin dolar (yaklaşık 17 bin TL) para cezasına çarptırılabilir. 

Evan Rachel Wood ve Esmé Bianco gibi oyuncuların yer aldığı pek çok kadın yakın zamanda Manson’ı fiziksel ve psikolojik istismarla suçlamıştı. 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.