enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5093
EURO
34,8669
ALTIN
2.484,84
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

HANDE ERÇEL DUYGULANDIRDI!

HANDE ERÇEL DUYGULANDIRDI!
27 Haziran 2021 08:19
A+
A-

Hande Erçel, ablası Gamze Erçel ile Magnet Quarterly dergisi için objektif karşısına geçti. 2019’da kaybettiği annesi Aylin Erçel ve ablası Gamze Erçel ile ilgili bakın neler söyledi?

İşte Hande Erçel’in samimi açıklamaları;

“Gamze her zaman çok şeffaftır, ilk aklına geleni konuşur. Soğukkanlıdır, hemen tepki vermez. Gamze’nin en sevdiğim özelliği, olumsuz konuları dillendirmemesi, konuyu büyütüp sorun haline getirmemesi ve kafasına takmaması. Onun bu özelliği bende de olsun isterdim. Annem en çok etkilendiğim, en hayran olduğum kişi. Aynı zamanda hayatımın mimarı. Attığım her adımda her zaman en çok onun fikrini merak ettim, her zaman en çok onun desteğini hissettim. Hayallerimin peşinde benimle birlikte hep o koştu, sınırlarımı zorlamam için beni hep o cesaretlendirdi. Kardeşi olanların, özellikle kız kardeşi olanların hayatta her zaman daha şanslı olduklarına inanıyorum. Benim için de öyle. Bizi birbirimizden daha iyi tanıyan, daha fazla düşünen ve daha çok koruyan kimse yok.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.