enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Fenerbahçe’nin Yeni Hocası Portekizli

Fenerbahçe’nin Yeni Hocası Portekizli
30 Haziran 2021 12:49
A+
A-

Fenerbahçe’nin yeni hocası Paulo Fonseca oldu

Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin yeni hocası son iki sezonda İtalyan ekibi Roma’yı çalıştıran ve sözleşmesi bugün biten 48 yaşındaki Portekizli Paulo Fonseca oldu. Başkan Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada “Portekiz ekolü” ifadelerini kullanarak Fonseca’yı işaret etmişti.

KISA SÜRE İÇİNDE İSTANBUL’A GELMESİ BEKLENİYOR

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışları süren Fenerbahçe, gündemindeki isimlerden biri olan Portekizli çalıştırıcı Fonseca ile el sıkıştı. Gelen bilgilere göre Paulo Fonseca kısa süre içinde İstanbul’a gelecek ve Fenerbahçe’nin başında idmanlara başlayacak.

BAŞKAN ALİ KOÇ PORTEKİZ EKOLÜNÜ İŞARET ETMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarıyla bir araya gelmiş, “Tercihimiz, arzumu ve odaklandığımız nokta Portekiz ve Almanya ekolünden yana” ifadelerini kullanmıştı.

PAULO FONSECA KİMDİR?

1973 doğumlu Paulo Fonseca, UEFA Pro-Lisans sahibidir. Portekizli teknik adam daha önce Paços Fereira, Porta, Braga ve Shakhtar Donetsk gibi takımları çalıştırdı. Fonseca son olarak Roma’da görev yaptı.

Paulo Fonseca, son Roma macerasında maç başı 1.77 puan ortalaması yakaladı. Roma’nın başında 101 maça çıkan Fonseca, 1 Temmuz 2019’da göreve başladı.

Kariyerinin en başarılı dönemini Shakhtar’da geçiren Fonseca, 139 maça çıktı ve 2.37 puan ortalaması yakaladı. Genç teknik adam daha önce Porto’da da 1.95 puan ortalaması yakalamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.