enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

‘GEÇMİŞİ KİRLİ’ OLAYIYLA İLGİLİ HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ!

‘GEÇMİŞİ KİRLİ’ OLAYIYLA İLGİLİ HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ!
30 Haziran 2021 12:12
A+
A-

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında yaşanan “Geçmişi kirli” polemiği yeniden alevlendi… Erbil’in yakın arkadaşı Tolga Yüce, her şeyi itiraf etti. 

Mehmet Ali Erbil’le Seda Sayan’ın arasının bozulmasına neden olan paylaşımı yapan Tolga Yüce’den çarpıcı açıklamalar geldi. Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil kavgasının arasında kalan Yüce, “Seda Hanım’la ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil’le hiçbir dostluğu kalmaz” ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında “Geçmişi kirli” polemiği gündemi uzun süre meşgul etmişti. İkilini orta yolu bulmasının ardından olayların başlangıcında ilk paylaşımı yapan Tolga Yüce’den tartışma yaratacak itiraf geldi.

Mehmet Ali Erbil tarafından kullanıldığını belirten Yüce, “Sizlerin de bildiği üzere son günlerde gündemde olan, ‘Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor’ şeklindeki paylaşımla alakalı gerçekleri sizlere açıklayacağım. Gündemi işgal etmesi sebebiyle güncel açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş bulunmaktayım. Üzerime atılan iftiraların asılsız ve hakkımdaki iddiaların gerçek dışı olduğu sizler tarafından da görülecektir” mesajını paylaştı.

Tartışma yaratan mesajı neden attığını da söyleyen Yüce şöyle konuştu:

“O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Mehmet Ali Erbil beni aradı. ‘Bir şey paylaşalım’ dedi. ‘Sen paylaş, ben de senden paylaşayım’ dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp, paylaştı ama ben bu yazının Seda Sayan ile alakalı olduğunu bilmiyordum.

“Her diyalog delilli, ispatlıdır”

Benim Seda Hanım ile tanışıklığım olmamıştır. Kendisi saygı, sevgi duyduğum önemli bir sanatçıdır. Her şeyden önce bir (Anne) Mehmet Ali Erbil’in Seda hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil ile hiç bir dostluğu kalmaz. Ve insanlar kınar.

Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.