enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5009
EURO
34,7558
ALTIN
2.491,41
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SÜRPRİZ AŞKTAN YENİ KARE!

SÜRPRİZ AŞKTAN YENİ KARE!
2 Temmuz 2021 06:58
A+
A-

Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, ‘Hadi İnşallah’, ‘Kiralık Aşk’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi yapımlarda rol alan oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ardından soluğu Bozburun’da alan ve güzel havanın tadını çıkaran çiftten yeni aşk karesi geldi.

“İYİ Kİ VARSIN YANIMDA”

İkili, el ele verdikleri yeni pozu sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Uzman, bu fotoğrafa ‘Duman’ grubunun ‘Sen Ben’ şarkısının sözleri olan, “Sen ben içimde, cümle alem dışımda. Sen ben biçiminde, iyi ki varsın yanımda” ifadelerini not düştü.

“GÜLMEYİ UNUTAN YAŞLI GÖZLERE…”

Uğur ise aynı kareyi, “Gülmeyi unutan yaşlı gözlere…” sözleriyle yayınladı. Bir hayli neşeli olduğu görülen çiftin gönderileri takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.