enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Ben Affleck evlilik teklifi hazırlığında!

Ben Affleck evlilik teklifi hazırlığında!
4 Temmuz 2021 11:08
A+
A-

Affleck , Lopez’e doğum gününde evlilik teklif edecek

Bir dönem ‘Bennifer’ olarak anılan ve 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in aşkı tam gaz devam ediyor. Son olarak Hamptons’ta sevgilisi ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülenen Affleck’in, Lopez’e doğum gününde evlilik teklif edeceği belirtildi.

Jennifer Lopez (51) ile Alex Rodriguez, yaklaşık üç ay önce yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerinin noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez, bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da 17 yıl önce aşk yaşadığı aktör Ben Affleck’e (48) geri dönmüştü.

AŞIKLAR YÜRÜYÜŞTE

Bir süredir gazetecilerden köşe bucak kaçan çift, artık birlikteliklerini saklamıyor. Aşkları tam gaz süren ikili, önceki gün Hamptons’ta objektiflere yansıdı. Uyumlu kombinleriyle dikkat çeken aşıkların bir hayli neşeli olduğu görüldü. Kısa bir süre sonra iki arkadaşı ile bir araya gelen Lopez ile Affleck, yürüyüşlerine kaldıkları yerden devam etti.

“BU KEZ ONU KAYBETMEK İSTEMİYOR”

Sık sık paparazzilere mutluluk pozları veren aşıkların yakın zamanda birlikteliklerini evlilikle taçlandıracakları da konuşuluyor. OK! Magazine’e konuşan bir kaynak, Affleck’in bu kez Jennifer Lopez’i kaybetmek istemediğini belirtti.

EVLİLİK TEKLİFİ HAZIRLIĞINDA!

Aynı isim, “Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar” ifadelerini kullandı. 

Closer’a konuşan başka bir kaynak ise ünlü aktörün, evlilik teklifi için hazırlık yaptığını söyledi.

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNDE DİZ ÇÖKECEK

Çifte yakın isimlerin bu açıklamalarının ardından Ben Affleck’in 24 Temmuz’da 52 yaşına girecek olan Jennifer Lopez’in karşısında diz çökmeye hazırlandığı konuşuluyor. Mutlu ilişkileri birliktelikleri ve ilişkilerini ciddiyete dökmeye hazırlanan çiftin, Lopez’in doğum gününde evlilik yolunda ilk adımı atmaları bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.