enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

İŞTE HAYAT KURTARAN 18 IPHONE ÖZELLİĞİ

İŞTE HAYAT KURTARAN 18 IPHONE ÖZELLİĞİ
5 Temmuz 2021 13:48
A+
A-

Hayatınızı daha kolay hale getirmek için kullanışlı iPhone uygulamalarına mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Belki de bunun için fazladan bir uygulamaya ihtiyacınız yok! Çünkü zaten iPhone birçok pratik uygulamayı özellik olarak barındırıyor. Şimdi sıkı durun, çünkü bir iPhone uzmanı olmanızı sağlayacağız…

İşte Mutlaka Bilmeniz Gereken Hayat Kurtarıcı 18 iPhone Özelliği:

1. Ekran Konuşma Özelliği

Uzun makaleleri ve mailleri okumaya çok mu üşeniyorsunuz? iPhone’nun tam bunun için bir özelliği var!
Yapmanız gereken: Ayarlar> Genel> Erişilebilirlik> Konuşma > Ekranı seslendir

2. Video Kaydı Sırasında Fotoğraf Çekme

3. Çalan Şarkıyı Sayaç İle Durdurma

4. Eğim Ölçme

Pusula uygulamasında sağa kayarsanız, eğim ölçme özelliğini görebilirsiniz. Bu sayede belki de takım çantanızdan bir aleti çıkarma imkânı bulabilirsiniz!

5. Hesap Makinesi Hileleri

Hesap makinesinde bir işlem yaptıktan sonra sayıları kopyalamak isterseniz üstüne basılı tutmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda eğer bilimsel hesap makinesine geçmek isterseniz, hesap makinesi açıkken ekranı döndürmeniz yeterli olacaktır!

6. Mesaj Saatlerini Görebilme

Eğer gönderdiğiniz mesajın saatini ya da size atılan mesajın saatini görmek isterseniz ekranı sola kaydırmanız yeterli olacaktır.

7. Daha Hızlı Şarj

Uçuş modunu açmanız yeterli olacaktır.

8. En Üste Hızlıca Geçmek

Bir site de dolaşırken hızlıca üst tarafa geri mi dönmek istediniz? Uzun uzun ekranı kaydırmanıza gerek yok! Tek yapmanız gereken ekranın en üstüne basmak.

9. Gece Modu

10. Titreşim Özelliği

Rehberinizdeki kişilere özel zil sesi tonu ayarlayabildiğiniz gibi titreşim de ekleyebiliyorsunuz.

11. Kalıcı Büyük Harf

Yapmanız gereken, klavyede büyük harf etkinleştirme tuşuna iki kere basmak.

12. WiFi Şifresi Paylaşma

Bluetooth’unun açık olduğundan emin olduktan sonra bir WiFi ağı seçip şifre ekranının gelmesini bekleyin. Daha sonra WiFi’a bağlı telefonu diğer telefona yakınlaştırın.

13. Yazılanı Geri Alma

Yazdığınız yazıları silmekle uğraşmak istemiyorsanız, tek yapmanız gereken telefonunuzu sallamak! Ama öncesinde geri alma özelliğini etkinleştirmeniz gerekiyor.

14. Denetim Merkezini Özelleştirmek 

Denetim merkezi, ana ekranı yukarı doğru kaydırdığınızda gelen menüdür. Denetim merkezinizi özelleştirebilir, istediğiniz ve sık kullandığınız uygulamaları ve özellikleri istediğiniz şekilde menüye ekleyebilirsiniz.

15. Ekran Kaydı Özelliği

16. Seri Fotoğraf Çekmek

Diyelim bir yarıştasınız ve kritik bir fotoğraf çekmek istiyorsunuz. O anı tam olarak yakalamaya çalışmak yerine fotoğraf çekme tuşuna basılı tutarsanız hızlı bir şekilde bir düzine fotoğraf çekebilir, içinden istediğiniz fotoğrafı seçip kaydedebilirsiniz.

17.QR Kodu Okuma

Tek yapmanız gereken kamerayı açmak ve kodu göstermek!

18. Kamera Izgarası

Kaynak:Onedio

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.