enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

“50 ARABAM OLSA NEYE YARAR…”

“50 ARABAM OLSA NEYE YARAR…”
6 Temmuz 2021 12:34
A+
A-

 İzzet Yıldızhan’dan dikkat çeken açıklama geldi…

Pandemi yasakların son bulmasıyla birlikte sahne programlarına hız veren usta sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir düğünde sahne aldı.

“ÇOK MUTLUYUM”
Sahne öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren Yıldızhan, ”Yasakların kalkmasından ve tekrardan sahneye çıkıyor olmamızdan o kadar mutluyum ki anlatamam. Yasakların kalkmasıyla birlikte konser takvimimiz dolmaya başladı.” dedi.

“SAHNEDEN KAZANDIM”
Son yıllarda iş insanı kimliğiyle daha çok anılan Yıldızhan, “Sahnelere devam edecek misiniz?” sorusu üzerine, ”Ben ticaret hayatındaki tüm birikimimi sahnelerden kazandığım parayla yaptım. Şimdilerde ağırlık iş hayatı ama bu sahnelerde benim motivasyon kaynağım. Burada tüm sinir, stres gidiyor, motive oluyorum” dedi.

“ONLAR BENİM ÇALIŞANIM DEĞİL”
500’ü aşkın çalışanı olduğunu verdiği bir röportajında ifade eden Yıldızhan, ”Onlar benim çalışanım değil, kader birliği ettiğim yol arkadaşlarım. Allah nasip ederse 2023’e kadar bu sayıyı bine taşımak. İstihdama katkı sağlam en büyük felsefem. Benim 50 arabam olsa neye yarar yine birine bineceğim. Benim 50 evim olsa ne yazar yine birinde oturacağım. Ama insanların hayatına dokunmak, iş imkanı sağlamak paha biçilemez bir mutluluk” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.