enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5631
EURO
34,7032
ALTIN
2.496,42
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

TEMMUZ 2021’İN ÖNEMLİ GÖKYÜZÜ HAREKETLERİ

TEMMUZ 2021’İN ÖNEMLİ GÖKYÜZÜ HAREKETLERİ
6 Temmuz 2021 11:14
A+
A-

Bu ay gökyüzü neler vadediyor, gelin beraber bakalım… 

İşte 2021 Temmuz ayında gözlemlenecek gökyüzü olayları ve bizlere etkileri:

10 Temmuz: Yengeç’te Yeniay

Yeniay Yengeç’in tüm sevecen ruhuyla bizleri sarmaya geliyor. Özellikle aile yaşantınızda ve ikili ilişkilerinizde duygusal sallantılar yaşayabilirsiniz. Bu, ilgi görmek istediğiniz bir yakınınızdan beklediğiniz karşılığı alamadığınızda ortaya çıkabilecek ufak bir sitem de olabilir, partnerinizle çalkantılı geçebilecek bir süreç de. Özellikle eskiye dönük konuları irdeleyip flörtünüzle huzurunuzu kaçırmamanız en doğrusu olacak.

23 Temmuz: Güneş Aslan’a giriyor

Aslan enerjisine hazır olun! Hayatın her alanına yayılacak bir keyif hali ile çok daha sosyal bir insan haline gelebilirsiniz. Dışa dönük tavırlarınız ve sempatik kahkahalarınız sayesinde birilerinin kalbini çalmanız ve yeni flörtlere yelken açmanız da olası!

Tüm bu Aslan enerjisinde, zaman zaman benmerkezci tavırların abartıldığını ve kalpleri kırmaya başladığını hissedebilirsiniz, dikkat!

24 Temmuz: Kova Dolunayı

Yazın tüm miskinliğini ruhunuzda hissettiğiniz bu ayın sonlarına doğru imdadınıza Kova Dolunayı yetişecek ve çok daha hareketli bir hafta ile ağustosu karşılamanızı sağlayacak. Peki bu aksiyonları hayatınızın hangi alanlarında hissedeceksiniz? Aslına bakarsanız hemen her alanında! İlişkilerden kariyere pek çok noktada gerek sizde gerekse yakın çevrenizde pek çok farklı bilgi akışları meydana gelebilir.

Her ne kadar hareketli olsa da Kova’da gerçekleşecek bu dolunayın sizi karmaşık ilişkilere ya da ilişkilere dair emin olamadığınız karmaşık tutumlara sürüklemesi de muhtemeldir. Gelecek vadede, bazı şeyleri göz önünde bulundurarak atacağınız adımlar ise sizi mutluluğa ulaştırabilir.

(Kübra Elmalı)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.