enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

ERSİN GİDERSE YERİNİ O DOLDURACAK!

ERSİN GİDERSE YERİNİ O DOLDURACAK!
8 Temmuz 2021 07:13
A+
A-

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu yol ayrımında… Henüz 20 yaşında olan ve 1.5 sezondur takımın as kalecisi pozisyonunda bulunan Ersin, Avrupa’dan birçok teklif alıyor. Beşiktaş istediği teklifi alırsa Ersin’i satmaya hazır. Yerine ise; Mert Günok gelecek…

Ersin Destanoğlu için en ciddi aday hala Nice. Teklifini 5 milyon euro’dan 7 milyon euro’ya yükselten Fransız kulübü, Beşiktaş’ın 10 milyon euro’luk isteği karşısında işi ağırdan alıyor. Kulüpler anlaşırsa Ersin gitmeye hazır.

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta önemli payı bulunan 20 yaşındaki genç kalecinin yerini ise tecrübeli eldiven Mert Günok dolduracak. Hem lig hem Şampiyonlar Ligi hem de milli takım tecrübesi olan Günok, Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor.

Şampiyonlar Ligi için uygun bir kadro kurmaya çalışan Beşiktaş ise bir yandan 10 numara, forvet, kanat ve sağ bek almaya çalışırken bir yandan da Ersin-Mert değişikliğine hazırlanıyor.

Ersin Destanoğlu ayrıca Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan ve 20 yaş altı en iyi futbolcuya her yıl verilen “Golden Boy” ödülüne aday gösterildi. 100 kişilik adayın içinde yer aldı. 100 kişilik liste, her ayın 15’inde verilen oylar sonucunda 20’e düşecek, 15 Ekim’de de 20 kişilik son liste ortaya çıkacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.