enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Rıdvan Dilmen, Pereira’nın gerçeğini açıkladı!

Rıdvan Dilmen, Pereira’nın gerçeğini açıkladı!
9 Temmuz 2021 06:46
A+
A-

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira hakkında Mesut Özil ile yaptığı konuşmayı açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Vakt-i Fener projesi için FB TV’de düzenlediği lansman gecesine telefonla bağlanarak teknik direktör Vitor Pereira hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“PEREIRA’YI MERAK ETTİM, MESUT ÖZİL İLE KONUŞTUM”

“Mesut Özil ile telefon konuşması yaptım. ‘Hoca nasıl?’ diye merak ettim. ‘Çok kısa dönem oldu ama en azından felsefesine bizi ikna etti’ dedi. Topu rakipten bir an önce almak için çok kişiyle pres yaptırıyormuş. Mutlu oldum. Topun rakipte fazla kalmaması felsefesinin oyuncuların beynine yerleştirildiğini hissettim. Taraftarlarımız da bu felsefeye bayılır. Sabırlı bir şekilde şampiyonluk mücadelesine girecek olan takımımıza sonsuz başarılar diliyorum.”

ALİ KOÇ’TAN VAKT-İ FENER PROJESİ AÇIKLAMASI

“Vakt-i Fener eseri 7 bin 480 fotoğraftan oluşuyor. Eserin kalbinde Ulu Önder Atatürk’ün Fenerbahçe logosuyla birleştirilmiş bir çalışma var. Hedeflediğimiz satışlar gerçekleşirse, proje belki bu yaz bir transfere katkı sağlayacak. Atamızın hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın onun yolundan yürüdüğü önemlidir. Tarihsel olarak baktığımızda; belgeler ve ziyaretler, Ulu Önderimizin Fenerbahçe’ye başka bir bakış açısı ve sempatisi olduğunu gösteriyor. Kendisi defterimize de yazdı.”

(FUTBOL ARENA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.