enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

“DÜNYA STARI OLACAĞIZ DİYE TOPRAKLARIMIZI MI UNUTALIM?”

“DÜNYA STARI OLACAĞIZ DİYE TOPRAKLARIMIZI MI UNUTALIM?”
23 Temmuz 2021 16:00
A+
A-

Gerek açıklamaları gerek sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez de Twitter üzerinden takipçisine verdiği cevapla adından söz ettirdi.

Sosyal medyayı aktfi olarak kullanan ve paylaşımlarıyla gündem olan Aleyna Tilki, pandemi nedeniyle uzak olduğu sahnelere geri döndü. Geçtiğimiz günlerde Çeşme’deki bir mekanda sahne alan şarkıcı, bir takipçisinin eleştirisine maruz kaldı.

ALEYNA’YI ELEŞTİRDİ
Bir Twitter kullanıcısı, “Daha birkaç ay önce dünya starı olmaya heveslenip İngilizce şarkı çıkaran, “Eurovision’a katılmam benim hedeflerim çok yüksek” diyen Aleyna Tilki; şimdi arabesk ve yemekli mekanlarda sahneye çıkıyor” sözleriyle Tilki’yi eleştirdi.

Bu sözlere kayıtsız kalmayan 21 yaşındaki Aleyna ise hem takipçisinin eleştirisine yanıt verdi hem de yeni parçasından söz etti.

“DALINI BEĞENMEYEN MEYVE OLGUNLAŞMADAN ÇÜRÜR VE ÖLÜR”
Tilki, “Çocuklar beni sevdiği gibi, 40 yaş üstü özel bir kitleye de konser verebildiğimi göstermek istedim bu yaşta… Onlara özel bir şarkı listesiyle. Dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür ve ölür” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.