enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EBRU YAŞAR: ÇOK MUTLUYUM

EBRU YAŞAR: ÇOK MUTLUYUM
24 Temmuz 2021 16:20
A+
A-

Ebru Yaşar, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayram mesajı veren Yaşar, “İyi bayramlar, hoş geldiniz. Neredeyse iki yıla varan ayrılıktan sonra beraberiz. Aynı atmosferi paylaşıyoruz, çok mutluyum. Hep beraber böyle mutlu mesut hayatımıza devam edelim. Ben de aşılarımı oldum.” dedi.

“PANDEMİDE ÇALIŞTIM”

Karantina döneminde çalıştığını belirten Yaşar, “Pandemide durmadım, single yaptım, albüm yaptım. Şimdi tabii ki sahnede olmak istiyorum. Sevenlerim sağ olsunlar konserlerimi hınca hınç dolduruyorlar.” ifadelerini kullandı.

“HERKES SIKINTI YAŞADI”

Pandemi dönemini maddi açıdan nasıl geçirdiği sorulan Ebru Yaşar, şöyle konuştu:

Pandemi döneminde kimse hiçbir sektör bizde para kazanamadı. Ama hayat devam ediyor bir şekilde ayaktayız. Ve sanatçılar öncüdür. Ben şarkılarımı yapmayı söylemeye ve üretmeye devam ettim. Bakıldığında sektörde herkes sıkıntı yaşadı. Birçok sektör de zor günelr geçirdi ama bir kriz olduğunda biliyorsunuz önce yeme-içme eğlence sektörü etkileniyor. O yüzden tabii ki hepimiz etkilendik. Ben belki tek başıma olsaydım, evet etkilenirdim. Ama ben 25 senedir bu iş yaptığım için ona göre önlemlerimi aldığım için biraz daha bu krizi kendimce atlatmaya çalıştım ama atlatamayan çok yolun başında olan arkadaşlarımız bizleri bırakın Anadolu’da müzik yapan günlük yevmiyeyle çalışan arkadaşlarımız vardı. Ben hepimiz adına çok mutluyum. İnşallah müzik devam etsin hep olsun. Eğlence sektörü yeme-içme hep olsun. Çünkü hepimiz farkına vardık. Hepimiz için bir yerde kahve içmek, oturmak ne kadar kıymetli… Yemek yemek ne kadar kıymetli… Bir sanatçının konserine gitmek gelmek ne kadar kıymetli… O yüzden bu anların tadını çıkaralım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.