enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5540
EURO
34,9597
ALTIN
2.449,32
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU
26 Temmuz 2021 16:31
A+
A-

YouTube’da çektiği videolar ile adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, basketbolcu Can Maxim Mutaf ile düğün tarihini çektiği video ile duyurdu. Özaslan, ‘Seneye yazın diye düşünüyoruz. İkimiz de yaz düğünü istiyoruz hem de onun sezonu bitmiş oluyor. O yüzden izindeyken herhalde haziran-temmuz gibi olur diye düşünüyoruz. Ama hiçbir şey yok şu anda ‘ dedi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından yeni bir video yayınladı. Takipçilerinin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Özaslan, sevgilisi Maxim Mutaf ile ne zaman evleneceğini açıkladı.

‘HAZİRAN-TEMMUZ GİBİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ’

Düğün tarihinden bahseden Özaslan, şunları söyledi: ‘Seneye yazın diye düşünüyoruz. İkimiz de yaz düğünü istiyoruz hem de onun sezonu bitmiş oluyor. O yüzden izindeyken herhalde haziran-temmuz gibi olur diye düşünüyoruz. Ama hiçbir şey yok şu anda ‘

‘GELİNLİK, DÜĞÜN HAYAL EDEN BİRİ OLMADIM’

Düğünün nasıl olacağından bahseden fenomen Duygu Özaslan, ‘Nasıl bir düğün olacağına dair hiçbir fikrim yok. Beni az çok tanıyorsunuz. Hayatım boyunca gelinlik, düğün hayal eden biri olmadım. O yüzden hiç ama hiçbir fikrim yok. Gözümde hiçbir şey canlandıramıyorum. Sadece ikimizde aynı kafadayız. Böyle otel düğünü, prenses gelinlik, aşağı iniyoruz merdivenlerden 250 kişi falan onları gösteri gibi buluyoruz. Öyle bir şey asla olmayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.