enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

GÖNÜL YAZAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

GÖNÜL YAZAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
26 Temmuz 2021 10:32
A+
A-

Türk Sanat Müziği yorumcusu ve Türk Sineması’nın usta ismi Gönül Yazar, sevenlerini korkuttu. Evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu kaburgaları kırılan Yazar’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Oyuncu ve şarkıcı Gönül Yazar, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu kaburgalarını kırdı. Ardından hastaneye kaldırılan Yazar’ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Usta sanatçının son sağlık durumuyla ilgili bilgi ise sosyal medya hesabından paylaşıldı.

“ÖLÜMCÜL BİR EV KAZASI GEÇİRDİ”
84 yaşındaki Gönül Yazar’ın Instagram’ından yapılan açıklamada, “Sevgili dostlarımız; Gönül Hanım, ölümcül bir ev kazası geçirdi ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi, ‘Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun?’ diyerek, sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül Hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum. Sevgilerimle…” ifadelerine yer verildi. Yazar’a sevenlerinden çok sayıda “Geçmiş olsun” mesajları yağdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.