enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MUSLERA, GODİN’E BEŞİKTAŞ’I ANLATTI

MUSLERA, GODİN’E BEŞİKTAŞ’I ANLATTI
27 Temmuz 2021 15:03
A+
A-

Beşiktaş, Diego Godin’i kadrosuna katmaya yakın olduğu ve Fernando Muslera’dan İstanbul ve Beşiktaş tavsiyeleri aldığı öğrenildi. Muslera’nın da Uruguay’dan takım arkadaşı olan Godin’i ikna etmek için Türkiye’nin güzelliklerini anlattığı ileri sürüldü.

UEFA Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Uruguaylı stoper Diego Godin’i kadrosuna katmaya çok yakın. Cagliari’de forma giyen 35 yaşındaki yıldızla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İtalyan ekibi ise Godin için bonservis talep ediyor. Bonservis sorunu çözüldüğü an 35 yaşındaki imzaya gelecek. Siyah-Beyazlılar Godin ile senelik 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

BEŞİKTAŞ’I, İSTANBUL’U ANLATTI
Sergen Yalçın’ın da kadrosunda görmeyi çok istediği tecrübeli oyuncunun Galatasaray’ın yıldızı Fernando Muslera’dan da bilgi aldığı öğrenildi. Nando’nun Godin’e Beşiktaş’ı, Türkiye’yi ve İstanbul’u anlattığı, 35 yaşındaki yıldızın da vatandaşının bu sözleri sonrasında Beşiktaş’a olumlu yanıt verdiği kaydedildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.