enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5853
EURO
34,8176
ALTIN
2.412,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

“10 LİRAYA LAHMACUN MU OLUR?”

“10 LİRAYA LAHMACUN MU OLUR?”
28 Temmuz 2021 15:27
A+
A-

Yaz sezonu başında Bodrum’da bazı beach’lerde 80-120 TL’lik lahmacun fiyatları çok konuşulmuştu. Bu tartışmaya şarkıcı İbrahim Tatlıses de dahil oldu.

Kendisine ait lahmacun markası olan Tatlıses, bayilerinde tanesi 15 TL’den satılan lahmacunun pahalı bulunmasına isyan etti.

“BAYİLER SATMAZSA ONLARA DA GÖNDERMEYECEĞİM!”

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan 69 yaşındaki şarkıcı, fiyatların düşmeyeceğini belirterek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Lahmacun, Bodrum’da 15 TL’dir. Yiyene de, yemeyene de teşekkürler. Bayiler satmazsa bayilere de lahmacun göndermeyeceğim. Durum budur ve bundan ibarettir! 10 TL’ye lahmacun mu olur? Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.