enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YİĞİT MARCUS ARAL, BARIŞMAK İÇİN ŞEVVAL ŞAHİN’E ŞANTAJ YAPTI!

YİĞİT MARCUS ARAL, BARIŞMAK İÇİN ŞEVVAL ŞAHİN’E ŞANTAJ YAPTI!
28 Temmuz 2021 11:56
A+
A-

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, “Yanıma yaklaşamaz” cezası aldırdığı Yiğit Aral’la yeniden aşk yaşamasının nedeni belli oldu. iddialara göre tehdit etti: Elimde görüntülerin var. Onları yayınlarsam hayatın biter…

Takvim’in haberine göre; 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, evlilik planları yaptığı Yiğit Aral’la yollarını ayırdıktan sonra Kerem Kamışlı ile görüşmeye başlamıştı. Hatta bir mekanda buluşan Kamışlı ve Şahin, Aral’ın oraya gelmesiyle büyük bir şok yaşamıştı.

Kıskançlık krizine giren Yiğit Aral, ikilinin masasına oturup önce selfie yapıp sonra da Kerem Kamışlı’yı sandalyesiyle birlikte deniz atmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Yiğit Aral ile Şevval Şahin tekrar bir araya geldi.

Birbiri hakkında ağır sözler söyleyen Şahin ile Aral, Ege’de tatilin tadını çıkarırken, sevgililer hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Yiğit’e dava açıp “100 metreden fazla yaklaşmama cezası” aldırtan Şahin’in 1 hafta sonra tekrar eski aşkına dönmesinin sebebi şantaj. İddiaya göre, Şahin’i “Elimdeki görüntülerini yayınlarsam hayatın biter” diyerek tehdit etti. Şevval Şahin de, şantaja boyun eğdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.