enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

EBRU ŞAHİN YENİ PROJESİ HAKKINDA KONUŞTU

EBRU ŞAHİN YENİ PROJESİ HAKKINDA KONUŞTU
1 Ağustos 2021 12:36
A+
A-

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın ilişkileri dolu dizgin devam ediyor. Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, geçtiğimiz akşam Harbiye’de sahne alan Hasan Can Kaya’yı izlemeye gitti. Ebru Şahin, yakın zamanda başlayacak olan yeni projesi hakkında ilk kez konuştu.

Birlikte mutluluk pozu veren çift, konser öncesi muhabirlerin sorularını da yanıtladı… Ebru Şahin, Afrika’nın çok uzun yıllardır gitmek istediği bir yer olduğunu söyledi. Oyuncu, “Böyle bir fırsat bulmuşken de öyle değerlendirmek istedik. Çok güzel, çok keyifli geçti. Kültür tatili oldu bizim için. Güzel tecrübelerle döndük” diye konuştu. Cedi Osman da Afrika tatilinin çok güzel olduğunu ve gördüklerinden de çok etkilendiğini anlattı. Kabile ziyaretlerinin unutulmaz olduğunu anlatan Ebru Şahin, unutulmaz deneyimler yaşadığının altını çizdi. Çeşme’de de kısa bir tatil yaptıklarını ve burayı evleri gibi düşündüğünü anlatan Ebru Şahin, Amerika’ya taşınmak gibi bir gündeminin olmadığını da söyledi.

Atv’de yayınlanacak Destan dizisi ile anlaşan Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat verecek. Hikayenin sekizinci yüzyılda geçtiğinin altını çizen Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili ilk olarak şu detayları verdi: “Sekizinci yüzyılda geçen bir dönem dizisi. Hazırlıklara başladık şu an. Eğitim aşamalarımız var. Ağustos gibi çekime başlamayı düşünüyoruz. Güzel bir sezona başlayacağız.”

Çekimlerin çok yakında başlayacağı müjdesini veren Ebru Şahin, yakında tatil dönemini bitirerek kendisini tamamen işine verecek. Edip Tepeli ile başrolü paylaşacak olan Ebru Şahin, Kazak ekip Nomand’dan dövüş, at binme, kılıç kullanma gibi eğitimler alacak. Oyuncuyu bu eğitimlerin bir hayli zorlaması bekleniyor. Ayrıca Ebru Şahin hayranları Akkız ile Batuga uyumunu da merakla bekliyor… Bakalım Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisi nasıl bir enerji yakalayacak ve hayranlar bu yeni dizi çiftini beğenecek mi? Cedi Osman da sevgilisinin yeni dizisi için çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Ünlü basketbolcu, “Çok büyük bir proje olacak. O yüzden ben de sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.,

HABERİN VİDEOSU:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.