enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

YUSUF GÜNEY’DEN İLK AÇIKLAMA!

YUSUF GÜNEY’DEN İLK AÇIKLAMA!
4 Ağustos 2021 13:32
A+
A-

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çardak Mahallesi Balamut mevkiinde dün gece yangın söndürme işlemleri sırasında orman memurları ile tartışan şarkıcı Yusuf Güney gözaltına alındığı iddia edilmişti.

İstediği yerlere müdahale etmedikleri gerekçesiyle memurlarla kavga eden Güney’in tabancasıyla havaya bir kaç el ateş ettiği öne sürülmüştü. Yusuf Güney hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Yaşanan üzücü ve hiç hak etmediğim bir durumu iç yüzüyle anlatan videoları paylaşacağım. Ormanları bile bile yanmaya terk eden kendini bilmezlere laf ettim diye 10 kişi sopalarla ben ve arkadaşıma saldırdılar. Sözde orman bölge müdürlüğünün ekibinden olan ahlaksız canilerin elinden kurtulmak için can güvenliğimiz için arkadaşıma öldüresiye saldırdıklarını görüp arabamın içine kendimi savunmak için yöneldiğimde ki hepsinin isimlerini paylaşacağım sizlerle kardeşlerim. Sopalarla arabamın içinde darp edildim. Kendimi ve arkadaşımı korumak için zamanında terör mensuplarından aldığım yüzlerce tehditten dolayı evet bunu ilk kez duyuyorsunuz. Kendime taşıma ruhsatlı aldığım silahla havaya hiçbir tehlike durumu arz etmeden iki el ateş etmek zorunda kaldım. Öfkesi dinmeyen halen daha bizi darp eden canilere karşı daha ileriye gitmemek için kaderime razı olup silahımın şarjörünü çıkarıp arkadaşıma teslim ettim ve biz o esnada halen daha darp ediliyorduk. Jandarma ekiplerimiz imdadımıza yetişmeselerdi biz şuan komadaydık. Neden bu olay yaşandı paylaşacağım. Videolarda izleyeceksiniz. Kardeşlerim günlerdir uykusuz perişan halde bir yerlere koştururken her zaman ekiplerimizin değerini bilin onların hakkı ödenmez. Çalışmalarını engellemeyin diye videolar paylaştım ama gelin görün ki zaten izleyeceksiniz. Siz buyurun haklıyı haksızı belirleyin. Bu durumda ne kadar mağdur olsam da yine de küskün kırgın değilim. Herkes perişan sinirli gergin empati yapıp anlayışla karşılamak lazım ama durum yargıya intikal etti. Bekleyip göreceğiz ve merak etmeyin işimin başındayım. Mücadeleme devam edeceğim. Saygılar sevgiler sağlık diliyorum sizlere.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.