enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4479
EURO
34,5073
ALTIN
2.473,73
BIST
9.563,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SEDA SAYAN: SAZANLAR HEMEN ATLIYOR

SEDA SAYAN: SAZANLAR HEMEN ATLIYOR
5 Ağustos 2021 12:48
A+
A-

Son dönemde meslektaşı Demet Akalın ile yaşadığı tartışma ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla magazin gündeme gelen şarkıcı Seda Sayan, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.

Instagram’da yayınladığı fotoğraflarına uyguladığı filtrelerle adından sıkça söz ettiren Seda Sayan, Etiler’de bir mücevher mağazasında uzun süre raflardaki takıları inceledi.

“YATIRIM İÇİN TAKI ALMAM”


Gazetecilerin ayaküstü sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Yatırım için mi bakıyorsunuz?” sorusuna, “Yatırım için takı almam; ya beğendiğimi alırım ya da değişim yaparım” yanıtını verdi.

Sosyal medyada yaptığı photoshop’larla çok konuşulan Sayan, “Fotoğraflarla oynamayı seviyorum. Bazen gülmek için yapıyorum. Gülmek için yaptıklarıma bazı sazanlar hemen atlıyorlar” diyerek, bu yöndeki eleştirileri çok umursamadığını söyledi.

OĞULCAN-EZGİ CEVABI!


Ünlü şarkıcıya, 30 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’in uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini sürpriz şekilde sona erdirmesi hatırlatıldı.

Seda Sayan, “Bu konuda benim konuşmam abes olur. İkisi de yetişkin insanlar. Konuşmuşlar, böyle karar almışlar” diyerek yorum yapmaktan kaçındı.,

Milliyet

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.