enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“ABİM HER ZAMAN YANIMDAYDI”

“ABİM HER ZAMAN YANIMDAYDI”
9 Ağustos 2021 14:59
A+
A-

İsmail Ege Şaşmaz’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Aytaç Şaşmaz, samimi açıklamalarda bulundu. Ağabeyinin her zaman yanında olduğunu belirten Şaşmaz, “Bana bu yolda her zaman destek verdi.” dedi.

Aytaç Şaşmaz (23), hakkında bilinmeyenleri açıkladı. BeMan Dergisi’ne konuşan Şaşmaz, oyunculuk kariyerine nasıl adım attığını anlattı.

“İLK ADIMI LİSEDE ATTIM”

18 yaşından beri sektörün içinde olduğunu belirten Şaşmaz, “Lisedeydim, bir gün sınıfta otururken okulumuzun edebiyat hocası Tülay İnce yanıma geldi. Okulun festivali için hazırlanan tiyatro oyununda rol almamı istediğini söyledi ve katıldığımız tiyatro festivalinde birinci olduk. Sonrasında ben Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda kursiyer olarak başladım. Bu serüvenin ilk adımını böylece atmış oldum.” dedi.

Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Hayat bize bazı şanslar sunuyor ve biz bu şansları ne kadar iyi değerlendirirsek o kadar sağlam adımlar atmayı başarıyoruz. Bana göre hayat yolumuz bir labirent gibi… Doğru yoldan gidebilmek için bu bize sunulan şansları en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Çok şükür bu yolda emeklerken doğru yollardan geçtiğimi düşünüyorum. En azından şimdilik…

“ARAŞTIRIYORUM”

Rol aldığı karakterlere nasıl hazırlandığından da bahseden Aytaç Şaşmaz, “Herkesin kendine göre teknikleri var tabii. Benimki de aramak… Senaryoda üstüne milyon defa çalışıp, doğru hisse kapılana kadar o anları binlerce kez yaşıyorum. En çok beni içine çeken projeyi kabul edip, onu en doğru şekilde sunmaya çalışıyorum. Karaktere sorulması gereken soruları soruyorum kendime ve cevapları arıyorum. Her cevap başka bir kapı açıyor, her kapı beni karakterin hayatına tanıklık ettiriyor. Karakterin mesleği ya da yaptığı kendine özgü şeylere birebir şahit olduktan ve araştırdıktan sonra o yola çıkıyorum.” dedi.

“DUYGULARIMLA HAREKET EDİYORUM”

Bir projede yer almak için önce inanması gerektiğini belirten Şaşmaz, “Duygularımla hareket ettiğimi düşünüyorum. İçim dışım birdir. Genelde enerjiye bakarım, bir insanın enerjisi beni rahatsız ediyorsa oradan uzaklaşırım.” ifadelerini kullandı.

Saygı ve sevgi odaklı biri olduğunu söyleyen oyuncu, “Her insana karşı eşit saygı ve sevgiyle yaklaşmaya çalışırım. Fakat aynı saygı ve sevgiyi göremezse o zaman sessizce oradan uzaklaşırım.” diye konuştu.

“HER ZAMAN YANIMDA OLDU”

Kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz ile ilişkisinden de bahseden Aytaç Şaşmaz, şu ifadeleri kullandı:

İkimiz de yoğun bir dönemdeyiz. Buna rağmen her boş zamanımızda beraber olmaya ve vakit geçirmeye çalışıyoruz. İstanbul’a geldiğim ve hayallerime adım attığım günden beri abim her zaman yanımdaydı. Bana bu yolda her zaman destek oldu. Benden çok önce bu yola girdi ve bu yolda hep beraber ilerledik. Tavsiyelerden bahsedecek olursak da; öğrenmenin bir sonu yok. Bu oyunculuğun her anında böyle. Biz de her zaman eksik yönlerimizi geliştirmeye ve birbirimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

Ağabey Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Ünal ile nikah masasına oturmuştu. “Mutluluklarının daim olmasını diliyorum.” diyen Aytaç Şaşmaz, “Doğru insan, doğru zamanda karşına çıktığında benim de karar verebileceğin bir şey bu.” şeklinde konuştu.

“KENDİ DÜNYAMDAYIM”

Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan Şaşmaz, dijital dünyayla ilişkisini, “Kendi dünyamdayım. Sadece sevdiğim, yapmaktan hoşlandığım şeyleri yansıtmaya çalışıyorum. Başarılı mıyım, onu artık siz takipçilerim değerlendirin…” sözleriyle ifade etti.

“ESKİ DÖNEM ADAMIYIM”

Öte yandan rahat ve iyi hissettiği kıyafetleri giymeyi tercih ettiğini belirten Aytaç Şaşmaz, “Eskiden siyah ve beyaz takıntım vardı. Artık biraz daha hayatıma renk katıp, canlı renkler de giymeye başladım. Tarz konusunda da eski dönem adamıyım diyebilirim.” şeklinde konuştu.

Şaşmaz, son olarak hayat mottosunuz, “İşte, şükret ve sabret…” sözleriyle açıkladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.