enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

HALUK LEVENT: “EKİPLERİ YÖNLENDİRDİK, DURUM CİDDİ”

HALUK LEVENT: “EKİPLERİ YÖNLENDİRDİK, DURUM CİDDİ”
13 Ağustos 2021 17:18
A+
A-

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardımlar yapan Haluk Levent, sel felaketi yaşayan Karadeniz bölgesi için bağış toplamaya başladı. Levent, kendisini arayarak 100’er bin TL bağış yapan isimleri de sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Yangın felaketi yaşayan illere yaptığı yardımlarla adından söz ettiren şarkıcı Haluk Levent, bu sefer de Batı Karadeniz’deki sel felaketi için harekete geçti.

İLÇELER SU ALTINDA KALDI

Kastamonu, Bartın, Sinop’ta 11 Ağustos itibariyle etkili olan kuvvetli sağanak felakete yol açtı. Sinop’ta sel nedeniyle birçok yol ve köprüde çökme meydana geldi. Ayancık ilçesindeki çay üzerinde bulunan iki köprü yıkıldı. İlçe merkezindeki birçok ev, iş yeri ve araç sular altında kaldı. Felaketi yaşayan kentlerde can kayıpları da meydana geldi.

Twitter’dan paylaşım yapan Haluk Levent ise afet bölgesi için bağış toplamaya başladı. Şarkıcı paylaşımında “Ekiplerimiz Kastamonu ve Bozkurt’ta. Az sonra 50 kişilik başka ekibi Sinop’a yönlendirdik. Ama şu kadarını söyleyeyim. Durum ciddi. Özellikle Bozkurt’ta. Kastamonu Valiliği, AFAD ve Belediye ile irtibattayız. Genel ihtiyaç listesi oluşturuyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.