enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

ANNESİYLE İLGİLİ SORUYA DUYGUSAL YANIT!

ANNESİYLE İLGİLİ SORUYA DUYGUSAL YANIT!
17 Ağustos 2021 14:37
A+
A-

Oyuncu Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, Instagram hesabından soru-cevap yaptı. Aylin Mavi adında bir kızı olan Erçel, “Annesiz evlat büyütmek çok zor olmalı” diyen takipçisine verdiği yanıtla duygulandırdı.

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı sene kızları Aylin Mavi’yi kucaklarına almıştı.

SORULARI YANITLADI
Paylaşımlarıyla adından söz ettiren 29 yaşındaki Erçel, dün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Gamze Erçel, bir takipçisinin “Annesizken evlat büyütmek çok zor olmalı. Bu eksikliği güçlü bir şekilde kapatmakla gurur duyuyor musun?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN DE ZOR”
“Düşündüğünüzden de zormuş. Bu dönem yanımda olmasını çok isterdim.” Erçel’in paylaşımına annesi Aylin Erçel’in vesikalık fotoğrafını da koyması dikkatlerden kaçmadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.