enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

WHATSAPP KULLANICILARI BEKLENEN İYİLEŞTİRMEYE KAVUŞTU

WHATSAPP KULLANICILARI BEKLENEN İYİLEŞTİRMEYE KAVUŞTU
18 Ağustos 2021 16:37
A+
A-

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS ve Android uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp, şimdi de yeni bir özellikten çok, bir iyileştirme olarak görebileceğiniz büyük bağlantı ön izlemelerini kullanıcılarına sunuyor.

WhatsApp’ın iOS ve Android uygulamasının yeni sürümlerini geliştirirken kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate aldığı aşikar. Uygulamasını daha iyi bir hale getirebilmek adına çalışmalarını sürdüren şirket, 1 aydır ise yeni bir özellikten çok, bir iyileştirme gibi görebileceğiniz büyük bağlantı ön izlemelerini test ediyordu. Fakat bugün yeni bir gelişme var.

WABetaInfo’nun aktardıklarına göre WhatsApp, büyük bağlantı ön izlemelerini tüm Android ve iOS beta kullanıcılarına sunmaya başladı. Büyük bağlantı ön izlemeleri sayesinde bir sohbetteki bağlantıların ön izlemesini daha büyük bir şekilde göreceksiniz.

ÖNEMSİZ DEĞİL AKSİNE ÇOK YARARLI
Bu size önemsiz bir değişiklik gibi görünebilir, ancak yine de çok yararlı bir değişiklik olduğunu belirtmek gerek. Çünkü WhatsApp şu anda ön izlemeleri, varsa küçük bir resimle gösteriyor ve dört veya beş satıra sıkıştırıyor. WhatsApp’ın en büyük rakibi Telegram ise kullanıcılara çok daha fazla metin ve çok daha büyük resimler göstererek, bağlantıyı açmadan önce neyle karşılaşacağınız konusunda size daha iyi bir fikir veriyor.

BÜYÜK BAĞLANTI ÖN İZLEMELERİ NASIL KULLANILIR?
Eğer WhatsApp beta test kullanıcılarından biriyseniz, bu iyileştirmeyi hemen deneyimleyebilirsiniz.

Ancak beta sürüm kullanmanıza rağmen hala büyük bağlantı ön izlemelerini göremiyorsanız, 24 saat kadar beklemeniz gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.